طرز تهیه ماهیچه بوقلمون

ماهیچه بوقلمون یکی از انواع غذا‌های بین المللی خوشمزه است که در مناسب‌های مهم طبخ می‌شود. این خوراک خوشمزه در مناسبت‌های خاص تهیه می‌شود و مانند خوراک ماهیچه گوسفندی یکی از انواع غذا‌های گران قیمت می‌باشد. از این خوراک خوشمزه می‌توانیم به عنوان یک غذای کاملا مجلسی و مخصوص در مراسم‌ها و مجالس مهم خود استفاده کنیم.
طرز تهیه ماهیچه بوقلمون
1403/09/12 - 12:24
تاریخ و ساعت خبر:
210805
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - طرز تهیه بوقلمون بریان را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر

ران بوقلمون ۲ عدد کامل
پیاز ۳ عدد درشت
زعفران دم کرده ½ فنجان
دارچین ½ قاشق چایخوری
سیر ۲ حبه
برگ بو ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

مرحله اول
برای تهیه خوراک ماهیچه بوقلمون ابتدا ۲ عدد از پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شودف سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیازها را کف قابلمه پخش می کنیم، سپس ماهیچه های بوقلمون را روی پیاز سرخ شده قرار می دهیم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به صورت پخش روی ماهیچه ها می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیرها را رنده می کنیم و به همراه برگ بو و دارچین داخل قابلمه می ریزیم. در ادامه درب قابلمه را به طور کامل می بندیم و بدون اضافه کردن هیچگونه آبی، اجازه می دهیم ماهیچه ها با حرارت بسیار ملایم سرخ شوند.
مرحله چهارم
هر چند دقیقه یک بار دسته های قابلمه را می گیریم و کمی انرا تکان می دهیم تا مواد درون قابلمه جا به جا شود، نیاز به باز کردن درب قابلمه نیست. در ادامه پس از گذشت یک ساعت و ۳۰ دقیقه درب قابلمه را باز می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه خود به قابلمه اضافه می کنیم و مجددا درب قابلمه را به صورت کامل می بندیم. حالا مجددا اجازه می دهیم که ماهیچه ها با حرارت بسیار ملایم بپزند.
مرحله ششم
در این مرحله هر ۳۰ دقیقه یک بار قابلمه را کمی تکان می دهیم و به هیچ وجه درب قابلمه را باز نمی کنیم. حدودا ۳ ساعت دیگر زمان برای پخت ماهیچه ها زمان نیاز است. در پایان ماهیچه بوقلمون را به همراه باقالی پلو یا برنج ساده سرو می کنیم.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
بوقلمون ،آشپزی،طرز تهیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو