چگونه قابل اعتماد باشید؟

به جای نمایش چهره‌های گوناگون از خود در برابر افراد مختلف یا موقعیت‌های متفاوت، آنچه که هستید را به نمایش بگذارید.
چگونه قابل اعتماد باشید؟
1403/10/22 - 11:53
تاریخ و ساعت خبر:
212470
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - یک شخص در صورتی قابل اعتماد است که شما دریابید حرف و عملش (رفتارش) یکی است. آن‌ها به جای نمایش چهره‌های گوناگون از خود در برابر افراد مختلف یا موقعیت‌های متفاوت، آنچه که هستند را به نمایش می‌گذارند. اصالت شخصی، بیان باورها و شخصیت هسته اصلی وجودی شما را تشکیل می‌دهد.
برای اینکه قابل اعتماد باشید، باید خودتان را برای چیزی که هستید بپذیرید و با دیگران با احترام رفتار کنید. افراد معتبر یک مجموعه سازگار از ارزش‌ها را نشان می‌دهند و رفتار خود را از موقعیتی به موقعیت دیگر تغییر نمی‌دهند
گام اول - پذیرش
۱ – خودتان را برای چیزی که هستید بپذیرید. اغلب صورت گرفتن این پذیرش نیازمند کنترل نگرش ذهنی است. سعی کنید کمتر خودتان را نقد کنید و در مقایسه با دیگران خود را پایین‌تر نپندارید. این به رفتارها و شخصیت‌تان بستگی دارد.
• این مسئله شامل پذیرش معایب نیز می‌شود. خوشبختی نیازمند پذیرفتن است، پذیرفتن اینکه فردی کامل نیستید و به این معنی که در برخی مواقع شاهد تغییرات ناگهانی هستید که با شخصیت شما متمایز است.
• به عنوان مثال خوب است اگر سرگرمی‌های شما با دوستان‌تان متفاوت باشد. در مورد مسائلی که به آن‌ها در طول زمان علاقه‌مند شده‌اید کاوش کنید، یا با افرادی که از احساسات مشترک بر خوردارند، ملاقات کنید.
۲ – پشتیبانی از خود. هر فرد افکار و عقاید منحصر به فردی دارد با توجه به استعداد و هوشمندی هایش. اگر به خودتان شک داشته باشید و یا اطمینان نداشته باشید، کار سختی برای نمایش شخصیت واقعی خود دارید. افرادی که از اعتماد به نفس پایینی بر خوردارند اغلب سعی می‌کنند مانند رفتار افرادی که اعتماد به نفس بالایی دارند تقلید کنند.
• به عنوان مثال، افرادی که اعتماد به نفس کمی دارند ممکن است به شیوه‌هایی که می‌تواند موجب محبوب‌تر شدن‌شان شود لباس بپوشند، و یا به موزیک‌های که مورد علاقه افرادی که محبوب‌شان هستند گوش دهند. بهتر است به جای این کار، علاقه شخصی خود را دنبال کنید.
• اگر از برخی ضعف‌های عاطفی رنج می‌برید، زمانی را برای اندیشیدن در مورد آن اختصاص دهید و در صورت امکان مسیر خود را ادامه دهید. در صورت لزوم می‌توانید با پزشک و یا مشاور مشورت کنید.
۳ – بر اساس معیارها و اعتقادات شخصی خود عمل کنید. افراد معتبر دارای اعتقادها و ارزش‌های شخصی هستند. این شامل باورهای مذهبی، اخلاقی و هر نوع باور دیگر می‌شود. این باورها باید در رفتار روزانه مشهود باشند. بسیاری از افراد به شیوه غیر قابل تصوری اعتقادات شریک، والدین یا دوستان را بدون اطلاع از اینکه آیا برای‌شان مناسب هستند یا نه، اتخاذ می‌کنند.
• به عنوان مثال، اگر می‌گویید همه افراد باید به طور یکسان رفتار کنند، پس هیچ گاه اعتباری به دست نخواهید آورد.
• یا اگر تعدادی از دوستان غذاهایی می‌خورند که به نظر شما غیر طبیعی هستند، و از آن‌ها بخواهید که از مصرف مججد آن غذا اجتناب کنند.
• ارزش‌های خود را با شناسایی آنچه خوشحال‌تان می‌کند و به آن مسئله افتخار می‌کنید، بیابید. موقعیتی را که در آن احساس رضایت دارید، تصور کنید.

۴ – زمانی را به رشد شخصی اختصاص دهید. یکی از اصلی‌ترین روش‌های اعتبار بخشی، دنبال کردن علاقه مندی‌های شخصی و تحقق بخشیدن به آن‌هاست. این را می‌توان از طریق عضویت در کلاس‌های داوطلبانه و سرگرم کننده دنبال کرد.
گام دوم - رفتار محتاطانه
۱ – به طور کامل در هر شرایطی خود را پیدا کنید. حضور در موقعیت کنونی منجر به افزایش اعتماد به نفس می‌شود، زیرا قادر خواهید بود به طور کامل بر تجربیات، گفتگوها و تعاملات موجود در لحظه فعلی تمرکز کنید. افرادی که با آن‌ها ارتباط بر قرار می‌کنید می‌توانند بگویند در صحنه حضور شخصی دارید یا نه.
• از سوی دیگر، افراد غیر قابل اعتماد تمایل دارند تا ذهن خود را در بین تعاملات فردی سر گردان کنند؛ که این چنین برخوردهایی به عنوان رفتاری نامناسب و گستاخ شناخته می‌شود.
۲ – هنگامی که صحبت از رفتار و روابط می‌شود، به توانایی و قدرت درک خود اعتماد کنید. بینش و واکنش درونی کمک می‌کند تا راحت‌تر تصمیم گیری و عمل کنید. با توجه به تصمیمات اخلاقی، بینش شخصی می‌تواند یک قطب اخلاقی برای کمک به تصمیم گیری‌های شخصی باشد.
• پیروی از بینش و ندای درونی در پایبندی به تصمیم گیری‌ها به شیوه‌ای پایدار کمک می‌کند.
۳ – افکار و احساسات خود را زمانی که برای‌تان اهمیت دارد بیان کنید. در مورد نظرات شخصی خود صحبت کنید. افراد قابل اعتماد و راحت می‌توانند ذهن و ارتباطات را در زمانی که مشکلی رخ داده است مدیریت کنند. اگر فکر می‌کنید راحت نیستید که نظر شخصی خود را بگویید، تنها فکر خود را بازگو کنید.
• به عنوان نمونه، قدردان افرادی که در کنارتان هستند باشید. برای مثال از پدر و مادرتان برای پرداخت هزینه تحصیل و یا خرید ماشین سپاسگذار باشید.
۴ – هنگامی که نیاز به کمک دارید، در خواست کنید. افراد واقعی قبول دارند که کامل نیستند و در صورت احساس نیاز در خواست کمک می‌کنند. اعتبار به معنای کامل بودن نیست. در خواست کمک از کسانی که در اطراف شما هستند، نشانه فروتنی و اعتبار است که نشان می‌دهد برای مهارت‌ها و استعدادهای اطرافیان احترام قائل هستید.
• به عنوان مثال، اگر ماشین‌تان مشکلی دارد با همکار یا دوستی که مکانیک خودرو می‌داند، تماس بگیرید.
گام سوم - صداقت
۱ – برای موقعیت‌های اجتماعی متفاوت چهره و شخصیت خود را تغییر ندهید. به منظور اعتبار بخشی به خودتان در تمام زمینه‌های اجتماعی به طور یکسان و آن چیزی که هستید رفتار کنید. ممکن است رفتارتان برای دیگران وسوسه‌انگیز و یا تاثیر گذار باشد. با این حال رفتارها نمی‌توانند به سرعت قابل اعتماد بودن را تصدیق کنند.
• البته، تغییر کمی در رفتار و واژگان در هنگام تعامل با افراد گوناگون طبیعی است. با رئیس خود به شیوه متفاوت‌تری با همسر و یا دوست خود صحبت می‌کنید.
۲ – حتی در صورت لزوم، دروغ نگویید. صداقت جز اصلی اعتبار است. اگر دروغ گویی بخش معمولی رفتار شما باشد، در نهایت ممکن است زندگی دوستان و اطرافیان نزدیک شما را نیز درگیر کند.
• با توجه به شرایط، می‌توانید همچنان اعتبار خود را تصدیق کنید. به عنوان مثال، اگر در مهمانی شرکت کرده‌اید که غذاهای سرو شده‌اش را دوست ندارید، می‌توانید بگویید خیلی گرسنه نیستم، تنها کمی سالاد می‌خورم.
۳ – حفظ روابط بلند مدت. ایجاد احترام و اعتماد بین روابط. علامت کلیدی اعتبار بخشی، توانایی ایجاد و حفظ دوستی‌های طولانی، همچنین روابط عاشقانه و حرفه‌ای است. روابط بلند مدت یک شبه ساخته نمی‌شود، و در حقیقت باعث افزایش اعتماد به نفس می‌شوند.
• افراد غیر عادی اغلب قادر به حفظ روابط بلند مدت نیستند. رفتارهای جعلی، نظیر دروغ گویی یاعدم داشتن ارزش‌های انسانی می‌تواند از ایجاد روابط پایدار جلوگیری کند.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
قابل اعتماد،رشد فردی،توسعه فردی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مهارتهای زندگی
V
آرشیو