ویار بارداری منجر به ابداع «شکلات دوبی» شد!

ساره حموده یک زن بریتانیایی/مصری در سال ۲۰۲۱ زمانی که ویار بارداری داشت، این ترکیب را ابداع کرد.
ویار بارداری منجر به ابداع «شکلات دوبی» شد!
1404/02/10 - 15:21
تاریخ و ساعت خبر:
216493
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - ساره حموده یک زن بریتانیایی/مصری در سال ۲۰۲۱ زمانی که ویار بارداری داشت، این ترکیب را ابداع کرد.
او با ترکیب شکلات، پسته و کنافه این ایده تجاری را خلق کرد.او به همراه همسرش مغازه‌ای برای فروش این تولید جدید خود تاسیس کرد.
هر تخته ویژند (برند) اصلی آن در حال حاضر ۲۰ دلار قیمت دارد و هر تخته آن حاوی ۵۵۰ کالری و ۵۰ گرم قند است.
شکلات دوبی با انتشار یک ویدئو در تیک تاک شهرت جهانی پیدا کرد. خانم ماریا با انتشار ویدئو خوردن شکلات دوبی در سال ۲۰۲۳ تقریبا ۱۲۴ میلیون بازدید داشت. اینفلوئنسرها بعد از آن شکلات دوبی را امتحان کردن و شهرت آن بیشتر شد.
گفتگوها در مورد آن در فضای مجازی در سطح جهان بالا گرفت. شرکت‌های شکلات و شیرینی سوئدی، بریتانیایی به آن اقبال نشان دادند. در فصل اول ۲۰۲۵ به تعداد ۱.۲ میلیون تخته از این شکلات به فروش رسیده است.
باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
بارداری، ویار،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو