چند توصیه غذایی به بیماران دیابتی

رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر اهمیت زمان‌بندی مناسب برای تغذیه بیماران دیابتی تاکید کرد.
چند توصیه غذایی به بیماران دیابتی
1403/09/05 - 20:05
تاریخ و ساعت خبر:
210575
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - فرشته فزونی، با تاکید بر اینکه رژیم غذایی هر بیمار دیابتی با توجه به شرایط بیمار و داروهای مصرفی تنظیم می‌شود، گفت: بهترین روش پخت غذا آب پز کردن، بخار پز کردن و کباب کردن در فر است هرچه زمان پخت کمتر باشد بهتر است. زمان دم کشیدن برنج و ماکارونی را کوتاه کنید و همراه با سبزیجات و حبوبات مصرف کنید.
وی افزود: میوه‌های خشک در مقایسه با قند و شکر ارزش غذایی بالاتری دارند و حاوی فیبر و ریزمغذی هستند. دو قاشق غذاخوری کشمش یا توت خشک تقریباً ۱۵ گرم قند یا ۶۰ کیلوکالری انرژی دارد. افراد مبتلا به دیابت می‌توانند با توجه به میزان توصیه شده در برنامه غذایی از این مواد استفاده کنند و بهتر است این میزان در یک وعده مصرف نشود و در طول روز تقسیم شود.
فزونی ادامه داد: بسیاری از غذاهای فرآوری شده دارای شکر افزوده، مواد مغذی کم، چربی بالا و سدیم زیاد هستند و نباید مصرف شود.
وی افزود: به نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای توجه کنید و محصولات غذایی که قند، نمک و روغن کمتری دارد انتخاب کنید
فزونی گفت: از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا و مواد غذایی پرچرب حاوی کلسترول بالا و یا اسیدهای چرب ترانس پرهیز کنید.
وی افزود: سعی کنید غذا را به آرامی و در محیط با آرامش میل کنید.
فزونی تاکید کرد: برای دریافت مشاوره تغذیه رایگان به مراکز خدمات جامع سلامت نزدیک محل سکونت مراجعه کنید.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
فرشته فزونی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دیابت،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو