مناسب‌ترین زمان برای شکل‌گیری سلامت معنوی کودکان

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور گفت: توصیه می‌شود مادران در دوران بارداری قرآن بخوانند و محیطی آرام و پر از مهر و محبت برای جنین ایجاد کنند.
مناسب‌ترین زمان برای شکل‌گیری سلامت معنوی کودکان
1403/10/26 - 16:19
تاریخ و ساعت خبر:
212611
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور در نشست خبری نهمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی گفت: اهمیت گسترش سلامت معنوی به عنوان چهارمین بعد سلامت برگزار شد. در این نشست بیان شد که سلامت معنوی از سال ۱۳۶۲ به ابعاد سلامت افزوده شده و توسط سازمان جهانی بهداشت نیز به رسمیت شناخته شده است.
اهمیت سلامت معنوی در جامعه جهانی
وی افزود: که سلامت معنوی به عنوان ابزاری برای ایجاد امید در انسان‌ها شناخته شده و کشورهای صنعتی از سال‌ها پیش تحقیقات و برنامه‌های مرتبط با این حوزه را آغاز کرده‌اند. با وجود پیشرفت‌های جهانی، در کشورهای اسلامی تلاش‌های مشابهی انجام نشده است.
فعالیت‌های داخلی در حوزه سلامت معنوی
مرندی ادامه داد: طبق اعلام برگزارکنندگان، نخستین گروه مرتبط با سلامت معنوی در سال ۱۳۹۱ شکل گرفت و در سال ۱۳۹۲ گزارشی از این فعالیت‌ها به مقام معظم رهبری ارائه شد. با تأکید ایشان بر اهمیت ارتباط این موضوع با روحانیت، اقدامات جدی‌تری در این زمینه انجام گرفت.
وی افزود: در حال حاضر سند سلامت معنوی در حال تدوین است و تلاش‌ها برای معرفی و آموزش گسترده این مفهوم در جامعه ادامه دارد. رسانه‌ها و روحانیت نقش مهمی در تشویق مردم به توجه به سلامت معنوی دارند.
سلامت معنوی و نقش خانواده
در نشست خبری تأکید شد که سلامت معنوی باید از دوران بارداری و حتی پیش از آن، یعنی هنگام ازدواج، مورد توجه قرار گیرد. آموزش والدین، به‌ویژه مادران، از دوران بارداری اهمیت بسیاری دارد. بر اساس تحقیقات، تغذیه، محبت و آرامش روانی مادر، تأثیر مستقیمی بر رشد جنین و تکامل سلول‌های عصبی او دارد.
به گفته وی؛ همچنین توصیه می‌شود مادران در دوران بارداری قرآن بخوانند و محیطی آرام و پر از مهر و محبت برای جنین ایجاد کنند. دوران جنینی و سال‌های ابتدایی زندگی کودک مناسب‌ترین زمان برای شکل‌گیری اصول سلامت معنوی است.
تاکید بر تربیت نسل شاخص اسلامی
وی با اشاره به اهمیت تربیت نسل شاخص، تاکید کردند که سال‌های ابتدایی زندگی، نقشی کلیدی در شکل‌گیری شخصیت کودک دارد. مغز کودک در این دوران به‌سرعت رشد می‌کند و توجه به سلامت معنوی می‌تواند ظرفیت‌های او را شکوفا کند.
در پایان، از برگزاری جلسات و برنامه‌ریزی برای اجرای این برنامه‌ها خبر داده شد و ابراز امیدواری شد که این تلاش‌ها بتواند در آینده‌ای نزدیک، نتایج مثبتی برای جامعه اسلامی به همراه داشته باشد.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، جنین، سلامت روان،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مهارتهای زندگی
V
آرشیو