خط بطلانی بر برابری جنسیتی فمنیستی / زنان و چالش‌های جدید دنیای امروز

فمنیسم هیچگاه جنبه های منفی از ایده خود را نه تنها باور نکرده بلکه سعی در پنهان سازی آن دارد اما در چالش های زندگی و در برابر جنس مخالف این موارد آنقدر آسیب زاست که برابری خواهی افراطی به یک مشکل برای زنان تبدیل شده است.
خط بطلانی بر برابری جنسیتی فمنیستی / زنان و چالش‌های جدید دنیای امروز
1403/12/18 - 08:07
تاریخ و ساعت خبر:
214785
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - در آستانه روز جهانی زن فضای مجازی در ایران و در کشورهای غربی به سمتی پیش رفته که خط بطلانی بر روی ایده اصلی فمنیستی یعنی برابری جنسیتی کشیده است. مسئله زنان و مردان در فضای مجازی بیش از هر موضوع دیگری در حال بررسی و کنکاش میان افکار عمومی است.
از این رو همواره ایده های بسیاری در این خصوص داده می شود و نگرش ها مورد بررسی و حتی در بوته آزمایش اجتماعی قرار می گیرد. چالش های مجازی این تضادها و برخوردها را بیشتر نمایان می سازد.
در ایران چالش سربازی رفتن دختران در فضای مجازی با راه اندازی یک کارزار مطرح شد که موافقان و مخالفانی دارد. این ایده بر اساس اصل برابری که فمنیست ها همواره بدان تاکید دارند به کارزار تبدیل شد.
منتها این چالش به یک جنجال گسترده که موافقان آن برخی آقایان و مخالفان آن خانم ها بودند تبدیل شد. این نگاه بیان می کند که اصل برابری در بسیاری از موارد به طور کل با توجه به تفاوت های زیستی زنان و مردان امکان پذیر نیست و پرداختن به آن به طور افراطی برای هر دو جنس آسیب راست.
همچنین در خارج از کشور خصوصا در مجامع غربی موضوع آموزش بر اساس نظریات فمنیستی به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.
فمنیست ها مطرح می کنند که باید در مدارس مردان را احساسی تر و زنان را با اعتماد به نفس بیشتری بار آورد، منتها این موضوع توسط منتقدان به شدت نفی می شود که نباید با دستکاری و مهندسی فرهنگی این موارد را با یکدیگر ادغام کرد؛ چراکه ساختار بیولوژیکی مردان و زنان با هم فرق دارد و هم سبب می شود که کارایی آنان متفاوت باشد.
مثلا مردان در این ساختار به اشیاء علاقه مند هستند و زنان با توجه به عواطف و احساسات‌شان به موجودات زنده و انسان‌. از این رو است که اغلب مهندسان مرد و زنان نیز در شغل هایی مانند پرستاری و معلمی فعالیت بیشتری دارند.
این موضوع نشان می دهد که حلقه مفقوده فمنیست ها تفاوت های زیستی و بیولوژیکی دو جنس است که به آن توجه نمی کنند و تنها سعی دارند بدون قاعده لازم به گسترش ایده خود در جامعه بپردازند.
همواره این انتقاد نسبت به فمنیست ها وجود دارد که برابری را با تمام سود و زیان خود بخواهند اما در این حیطه فمنیست ها تنها فواید برابری را دیده و سعی دارند آن را به نوعی به جامعه زنان القا کنند اما در عمل هزینه های شاید باور نکردنی و سنگین تری سبب شود که زنان در جامعه آسیب بیشتری ببینند.
همین امر سبب شده که زنان به سمت بازار کار بروند اما در بخش هایی مانند فرزند آوری و نقش مادری و همسری با توجه به اینکه نقش های آنان بیشتر و بیشتر شده دچار مشکلات عدیده ای شوند.
فمنیسم هیچگاه جنبه های منفی از ایده خود را نه تنها باور نکرده بلکه سعی در پنهان سازی آن دارد اما در چالش های زندگی و در برابر جنس مخالف این موارد آنقدر آسیب زاست که برابری خواهی افراطی به یک مشکل برای زنان تبدیل شده است.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
برابری جنسیتی، فمنیسم ، روز جهانی زن ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
زن و خانواده
V
آرشیو