فواید شگفت انگیز دارچین برای سلامتی

شروع روز زمستانی با یک جرعه گرم نوشیدنی دارچین همیشه ایده خوبی است. دارچین مملو از مواد مغذی است که می‌تواند در این شرایط آب و هوایی برای سلامت انسان نیز بسیار مفید باشد.
فواید شگفت انگیز دارچین برای سلامتی
1403/10/04 - 12:41
تاریخ و ساعت خبر:
211708
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - دارچین می‌تواند در طول زمستان از کاهش علائم سرماخوردگی گرفته تا گرم نگه داشتن بدن، سلامت کلی را تضمین کند. ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین حاوی ۶ کالری، ۲ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم فیبرغذایی، ۰.۱ گرم قند، ۰.۱ گرم چربی، ویتامین‌های کا و ای، ۲۶ میلی گرم کلسیم، ۰.۴ میلی گرم منگنز، ۱ میلی گرم منیزیم و ۱۱ میلی گرم پتاسیم است.در این مطلب به فواید چای یا جوشانده دارچین در فصل زمستان می‌پردازیم.
تقویت کننده گرما
گفته می‌شود که دارچین دارای خواص گرم کننده ذاتی است که آن را به یک افزودنی ایده آل برای روزهای زمستانی تبدیل می‌کند. این ادویه باعث گردش خون بهتر می‌شود و با افزایش گرما در بدن به مبارزه با هوای سرد کمک می‌کند.
ایمنی را تقویت می‌کند
دارچین حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که ممکن است به حمایت از سیستم ایمنی بدن کمک کند. گنجاندن جوشانده دارچین در رژیم غذایی ممکن است به سلامت کلی سیستم ایمنی بدن کمک کند.
کاهش وزن
گفته می‌شود دارچین ممکن است با تنظیم سطح قند خون و ایجاد احساس سیری به کنترل وزن کمک کند. گنجاندن آب دارچین در رژیم غذایی می‌تواند باعث سرعت متابولیسم شود که بیشتر به کاهش وزن کمک می‌کند.
تنظیم قند خون
همچنین گفته می‌شود که دارچین به بهبود حساسیت به انسولین و کاهش سطح قند خون کمک می‌کند. مصرف جوشانده، چای یا آب دارچین ممکن است برای افرادی که به دنبال کنترل سطح قند خون هستند مفید باشد.
خواص ضد میکروبی
خواص ضد میکروبی دارچین آن را به یک ادویه ارزشمند تبدیل می‌کند که به مبارزه با عفونت‌های زمستانی کمک می کند. مصرف منظم دارچین در صبح ممکن است به دفاع بدن در برابر عوامل بیماری زا کمک کند.
سرشار از آنتی اکسیدان
دارچین سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو و کاهش التهاب در بدن کمک کند. آنتی اکسیدان‌ها نقش مهمی در حمایت از سلامت کلی دارند.
اثر ضد التهابی
طبق گزارش کتابخانه ملی پزشکی هند، عصاره آب دارچین دارای اثر ضد التهابی است. طبق این مطالعه، شاخه‌های دارچین ترکیباتی مانند ترانس سینامالدئید، اکسید کاریوفیلن، اوژنول، ال-بورنئول دارد که دارای فعالیت ضد التهابی هستند.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تغذیه، مواد غذایی، سلامت
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو