ساندویچ بیف‌بال + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع ساندویچ خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
ساندویچ بیف‌بال + طرز تهیه
1403/10/08 - 12:25
تاریخ و ساعت خبر:
211838
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - امروز قصد داریم دستور تهیه ساندویچ بیف‌بال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخکردة بدون چربی .......۴۰۰ گرم
پیاز آب‌گرفته......۵۰ گرم
هات سس..... ۲ قاشق سوپخوری
پاپریکا ......۱ قاشق چایخوری
پودر سیر.... ۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد کرده .....۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه..... به میزان لازم
روغن...... به میزان لازم
کاهو..... به میزان لازم
مواد لازم برای تهیة دیپ پارسلی
مایونز.... ۱۰۰ گرم
خامه .... ۴۰ گرم
جعفری خرد کرده.....۲ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه .... ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه
گوشت، پیاز، هات سس، پاپریکا، پودر سیر، جعفری، نمک و فلفل را در کاسة مناسبی ریخته و مخلوط کنید و کاملا ورز دهید. آن‌گاه مواد فراهم کرده را به قسمت‌های ۲۰ گرمی تقسیم کنید. حالا آن را در دست مرطوب گرد کرده، در سینی بچینید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس روغن را در تابة مناسبی ریخته و روی اجاق بگذارید. اینک توپ‌های گوشت را سرخ کنید و به همراه کاهو درون نان قرار دهید و با سس فراهم کرده میل نمائید.
روش تهیة دیپ پارسلی
مایونز، خامه، جعفری و آبلیمو را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. آن‌گاه دیپ را برای مصرف در ظرف مناسبی بریزید.
خواص پاپریکا
پاپریکا مملو از ویتامین ها، آهن و بتاکاروتن است که از بروز لکه‌های سنی جلوگیری می‌کند. آن‌ها با محدود کردن تولید ملانین، عامل تیره‌تر شدن پوست شما؛ چهره شما را بهبود می‌بخشند.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آشپزی ، تغذیه ، آشپزی ایرانی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو