طرزتهیه مرغ با لایه‌ای از پارمسان

در گزارش زیر طرزتهیه مرغ با لایه‌ای از پارمسان را به شما آموزش می‌دهیم.
طرزتهیه مرغ با لایه‌ای از پارمسان
1403/10/11 - 12:24
تاریخ و ساعت خبر:
211982
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - امروز قصد داریم طرزتهیه مرغ با لایه‌ای از پارمسان را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴ عدد سینه مرغ بزرگ بدون پوست بدون استخوان
۱ تخم مرغ
۱/۲ فنجان پودر‌های سوخاری
۱/۲ فنجان پنیر پارمسان رنده شده
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
۱ فنجان سس مارینارا
۱ فنجان پنیر موتزارلا خرد شده
۱/۴ فنجان ریحان تازه، ریز خرد شده
مقداری گل کلم برنجی (آماده)
مقداری کلم بروکلی پخته شده
گل کلم برنجی: برای این کار، گل کلم را خورد کنید تا به گلچه برسید و سپس در یک غذاساز آن را خورد کنید تا به اندازه برنج در آید. مغز وسط گل کلم را دور بیندازید. گل کلم برنجی شده را حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب و خنک شود.
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۴۰۰F روشن کنید. سینی فر را با اسپری مخصوص چرب کنید و کنار بگذارند.
تخم مرغ را در یک کاسه کم عمق به خوبی هم بزنید. در یک کاسه دیگر، پودر‌های سوخاری، پنیرپارمسان، نمک، فلفل و پودر سیر را باهم مخلوط کنید.
هر دو طرف سینه مرغ را در تخم مرغ بزنید و سپس کمی تکان دهید تا تخم مرغ اضافی به کاسه برگردد. سپس مرغ را در مخلوط سوخاری بزنید طوری که هر دو طرف مرغ به خوبی به مواد آغشته شود. مرغ‌ها را درون سینی فر قرار دهید.
به آرامی با اسپری روغن زیتون یا اسپری پخت روی سینه مرغ را اسپری کنید.
۱۵ دقیقه مرغ‌ها را درون فر بگذارید.
سینی فر را در بیاورید و کلم بروکلی را در اطراف مرغ قرار دهید.
۵ دقیقه دیگر بگذارید مرغ با کلم بروکلی بپزد.
سینه مرغ را در بیاورید و رویش سس مارینارا بریزید. سپس بالای سس مارینارا پنیر خرد شده اضافه کنید. دوباره مرغ را ۳-۴ دقیقه یا تا زمانی که پنیر به طور کامل ذوب شود درون فر قرار دهید. اگر تمایل دارید حدود ۲ دقیقه فر را در حالت گریل قرار دهید. حواستان باشد سبزیجات و یا پنیر را نسوزانید.
۵-۶ دقیقه آخر مرغ میتوانید برنج گل کلم را درون مایکروویو ۵-۶ بگذارید تا گرم شود سپس به جای برنج درون بشقاب بریزید. مرغ و کلم بروکلی را از فر در بیاورید و با ریحان خرد شده سرو کنید!
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آشپزی خانگی ،تغذیه،مرغ با لایه‌ای از پارمسان
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو