هشدار؛ هسته سیب کشنده است

سیب میوه ای سالم و مقوی است و به دلیل تنوع ژنتیک و انعطاف پذیری، پرورش آن آسان است. علاوه بر این خواص آنتی اکسیدانی سیب به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو که می تواند منجر به بیماری مختلف شود، کمک می کند.
هشدار؛ هسته سیب کشنده است
1403/10/13 - 19:48
تاریخ و ساعت خبر:
212115
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سیب میوه ای سالم و مقوی است و به دلیل تنوع ژنتیک و انعطاف پذیری، پرورش آن آسان است. علاوه بر این خواص آنتی اکسیدانی سیب به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو که می تواند منجر به بیماری مختلف شود، کمک می کند.
اما درون این میوه پرخاصیت هسته های تقریبا تلخ سیاه وجود دارد که برخلاف عطر شیرین این میوه، حاوی امیگدالین است . ماده ی سیانید موجود در هسته سیب وقتی در تماس با آنزیم های گوارشی انسان قرار می گیرد، ترشح می شود . اگر به طور تصادفی برخی از دانه ها را بخورید، مسمومیت شدید به ندرت رخ می دهد.
سیانید ماده شیمیایی است که به عنوان مهلک ترین سم شناخته می شود. بسیاری از ترکیبات حاوی سیانید به نام سیانو گلیکوساید هستند که در طبیعت وجود دارند و اغلب در دانه های میوه ها وجود دارند .امیگدالین یکی از این مواد شیمیایی است.وقتی دانه های سیب جویده و یا له می شوند، امیگدالین به هیدروژن سیانید تبدیل می شود.
خبرآنلاین
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سیب
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو