نماینده ولی فقیه در استان همدان:
خانواده، محور عبادات و نیازمند توجه ویژه است
نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: باید در جامعه فرهنگسازی کنیم که رسیدگی به خانواده، در رأس عبادات است. خدمت به همسر و فرزندان، از نماز مستحبی و نماز شب بالاتر است. باید این باور در جامعه نهادینه شود که مسلمانی ما، به حفظ خانواده و توجه به آن است.
1403/12/23 - 11:00
تاریخ و ساعت خبر:
214978
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - آیتالله حبیبالله شعبانیموثقی نشست فعالین عرصه ازدواج، خانواده و جمعیت استان همدان که شامگاه گذشته در دفتر امام جمعه برگزار شد، ضمن تقدیر از زحمات نهادهای مردمی و حاکمیتی در حوزه خانواده، بر ضرورت فرهنگسازی در جامعه برای ارتقای جایگاه خانواده تأکید کرد و با اشاره به وضعیت نسبتاً مطلوب استان همدان در مقایسه با سایر استانها، خواستار برنامهریزی منسجم و اولویتبندی مسائل خانواده برای سال ۱۴۰۴ شد.
وی با بیان اینکه زحمات حلقههای میانی و مردمی، و همچنین دستگاههای حاکمیتی، قابل تقدیر است، اما اثرگذاری مجموعههای مردمی، گاهی بیشتر است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به وضعیت خانواده در استان همدان، گفت: وضعیت خانواده در استان همدان، در مقایسه با بسیاری از استانها، بهتر است، البته آسیبها و مشکلاتی وجود دارد، اما آمار طلاق در همدان، آنگونه که مطرح میشود، نگرانکننده نیست. بسیاری از طلاقهای ثبتشده، مربوط به سالهای گذشته است و لزوماً به ازدواجهای اخیر مرتبط نیست.
وی رتبه همدان در آمار طلاق را ۲۱ در سطح کشور اعلام کرد و افزود: این نشان میدهد که وضعیت ما نسبت به بسیاری از استانها بهتر است.
آیتالله شعبانی با تأکید بر ضرورت ریشهیابی علل مشکلات خانواده، مطرح کرد: باید در جامعه فرهنگسازی کنیم که رسیدگی به خانواده، در رأس عبادات است، خدمت به همسر و فرزندان، از نماز مستحبی و نماز شب بالاتر است.
وی با تاکید بر اینکه باید این باور در جامعه نهادینه شود که مسلمانی ما، به حفظ خانواده و توجه به آن است، افزود: در روایات ما، به اهمیت خانواده و نقش آن در تربیت فرزندان، تأکید فراوانی شده است مانند بوسیدن فرزند، نوازش او و رسیدگی به او، از جمله اعمالی است که ثواب بسیاری دارد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با ابراز اینکه نباید طلاق، مسئلهای عادی تلقی نشود: باید تلاش کنیم که طلاق، به یک مسئله عادی در جامعه تبدیل نشود. ازدواج و طلاق، نباید به سادگی صورت گیرد.
وی با اشاره به ضرورت برنامهریزی برای سال ۱۴۰۴، پیشنهاد داد: یک کارگروه متشکل از روانشناسان، جامعهشناسان و اساتید دانشگاه، تشکیل شود و به ریشهیابی علل مشکلات خانواده و ارائه برنامههای منسجم بپردازد.
شعبانیموثقی همچنین بر ضرورت همراهی دستگاههای حاکمیتی و اختصاص بودجه مناسب به حوزه خانواده تأکید کرد و افزود: باید ظرفیتهای موجود در استان را شناسایی و برای حل مشکلات خانواده، از آنها استفاده کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به مشکل فضای فیزیکی برخی از مجموعههای فعال در حوزه خانواده، خواستار همکاری مسئولان برای رفع این مشکل شد.
انتهای خبر/ح

بازگشت به ابتدای صفحه