مسئول بسیج جامعه زنان سپاه خوزستان عنوان کرد:
عدالت خواهی، بنیادی ترین اصل حاکمیت امام علی(ع)
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان گفت: امام علی (ع) با وجود مشکلات و چالشهای فراوان، به دنبال احیای دین و اجرای عدالت بودند و باور داشتند که این دو اصل میتواند به بهبود وضعیت جامعه کمک کند.
1404/01/04 - 13:22
تاریخ و ساعت خبر:
215339
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از خوزستان، سمانه جمالپور در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص تاثیر عدالت طلبی در زندگی امام علی(ع)، با اشاره به ویژگیهای اخلاقی قرآن از جمله تواضع، عدم حسادت، مساوات و پرهیز از غیبت، افزود: انسان باید درک کند که همه چیز غیر از خداوند فقیر است.
وی با بیان اینکه انسان باید رفتار خود را با قرآن بسنجند و نباید به نظرات مردم اهمیت دهد، به روایتی از امام محمد باقر (ع) اشاره کرد و توضیح داد:امام محمد باقر(ع) نسبت به جابر بن یزید، یکی از اصحاب خاص خود فرمودند ای جابر، حتی اگر تمام مردم شهر جمع بشوند و بگویند که تو آدم بدی هستی، در توحید به این مرتبه رسیده باش که این تو را ناراحت نکند و اگر بگویند تو مرد صالحی هستی باز هم تو را خوشحال نکند و حرف مردم در تو اثری نداشته باشد زیرا قرآن تکبر را دوست ندارد.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت ولی عصر(عج) استان خوزستان به شخصیت امیرالمؤمنین (ع) و سیره ایشان در عدالت پرداخت و با اشاره به واقعهای از جنگ با عمر بن عبدود عنوان کرد: در جنگ خندق، تنها کسی که از قلب مبارزین داوطلب شد تا به نبرد با عمر بن عبدود برود، مولا امیرالمومنین(ع) بود. پیامبر به او فرمود علی بنشین اما ایشان اعلام آمادگی کرده بودند. عمر بن عبدود ضربهای به سر مولا وارد کردند اما ایشان از پای در نیامدند و نهایتا عمر توسط حضرت کشته شد.
جمال پور اضافه کرد: زره عمر بن عبدود بسیار گرانبها و قیمتی بود. برخی ها آمدند و گفتند ای علی، زره را از تن عمر بیرون بیاور، بسیار قیمتی است. مولا علی (ع) فرمود عمر بن عبدود در میان قوم خودش کریم بود، شخصیتی داشت، نباید ذلیل بشود.
وی اظهار کرد: در تاریخ آمده که ابن ملجم بر محلی که قبلا ضربه خورده بود، شمشیر را فرود آورد و فرق مبارک را شکافت. وقتی حضرت را به خانه آوردند در وصیتشان عرض کردند اگر زنده ماندم خودم میدانم با او چه کنم و اگر کشته شدم یک ضربه به من زده است شما هم یک ضربه به او بیشتر نزنید و مبادا او را مُثله کنید.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت ولی عصر(عج) استان خوزستان گفت: امام علی (ع) در تلاش بود تا عدالت را به عنوان بنیادیترین اصل در حکومت خود پیاده کند و به اصلاحات اجتماعی و دینی بپردازد. او بر این باور بود که اگر عدالت برقرار شود، دیگر انحرافات دینی و اجتماعی قابل حل خواهند بود. در خطبههای خود، ایشان به حقوق حاکم و رعیت اشاره و تأکید میکنند که رعایت حقوق یکدیگر میتواند به رونق دین و جامعه کمک کند.
جمالپور به مشکلات شناختی امیرمومنان(ع) در مواجهه با جامعهای که ارزشهای دینی را به اشتباه درک کرده بودند، اشاره و تأکید کرد: جامعه به دنبال بازگشت به سیره شِیخین بود و این مسئله باعث میشد که ایشان در اجرای عدالت با چالشهای جدی مواجه شوند.
وی بیان کرد: امام علی (ع) با وجود مشکلات و چالشهای فراوان، به دنبال احیای دین و اجرای عدالت بود و بر این باور بود که این دو اصل میتواند به بهبود وضعیت جامعه کمک کند.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت ولی عصر(عج) استان خوزستان اظهار کرد: برخی تصور میکنند امام علی(ع) برای سرکوب معاویه به خلافت رسید اما در واقع هدف اصلی او اصلاحات اجتماعی و دینی بود. ایشان در تلاش بودند تا سیره پیامبر اکرم را زنده کرده و عدالت را به عنوان بنیادیترین اصل حکومت خود پیاده کنند.
جمالپور تاکید کرد: خلافت امام علی(ع) به عنوان ابزاری برای اجرای عدالت و ترویج دین بسیار کارساز بود و ایشان در تمام لحظات حکمرانی تلاش کردند تا عدالت را در جنگها و تصمیمات خود نشان دهند.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه