پیرامون نقش زنان خوزستانی در انقلاب اسلامی مطرح شد:

انتشار اعلامیه ها نشانه استقلال زنان این خطه و حضورشان در میادین سیاسی است.

یک مدرس کنشگری زن و خانواده گفت: انتشار اعلامیه ها توسط زنان خوزستان، نشانه شجاعت و استقلال زنان این خطه و همچنین حضور عاقلانه در میادین سیاسی است.
انتشار اعلامیه ها نشانه استقلال زنان این خطه و حضورشان در میادین سیاسی است.
1403/11/24 - 10:54
تاریخ و ساعت خبر:
213888
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از خوزستان، مهناز آل پناه در گفتگو با خبرنگار ما به عظمت دستاوردهای انقلاب اسلامی از منظر مقام معظم رهبری اشاره و بیان کرد: طبق فرمایشات ایشان، دهه فجر در حقیقت، ولادت امامت در کشور است.
وی با اشاره به تأثیر دهه فجر بر سرنوشت ملت ایران افزود: طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب، ۲۲ بهمن در حیات تاریخی و ملی کشور و هدایت سرنوشت ملت ایران به سوی حق الصلاه نقش اساسی داشته است.
این مدرس کنشگری زن و خانواده در خصوص تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری به وجود ۱۴ میلیون نفر با تحصیلات عالی و بیش از ۱۵۰ هزار پزشک متخصص اشاره و اظهار کرد: موفقیت حاصل از انقلاب اسلامی، موجبات احساس خودباوری در ملت ایران در زمینه‌های مختلف از جمله علم و فناوری و اعتماد به نفس بین‌المللی شده است.
آل پناه با بیان اینکه ملت ایران اکنون در مواجهه با قدرت‌های جهانی احساس ضعف نمی‌کنند، عنوان کرد: انقلاب سبب شد فرهنگ غربی دیگر به عنوان فرهنگ برتر شناخته نشود و این فرهنگ تا حدودی اصلاح شده است.
وی، گسترش خدمات ملی زیرساختی، پرورش متخصصان و ظهور دانشمندان ایرانی در سطوح جهانی و شکل‌گیری گروه‌های خودجوش مردمی را از دیگر موفقیت‌های انقلاب عنوان کرد.
این مدرس کنشگری زن و خانواده همچنین به پیشرفت‌های حاصل شده در دوران تحریم و فشار اقتصادی اشاره و تأکید کرد: در دوران پس از انقلاب، تعداد زنان تحصیل‌کرده و متخصص به طرز چشمگیری افزایش یافته است.
_ نقش زنان خوزستانی در پیروزی انقلاب اسلامی
آل پناه در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص نقش زنان خوزستانی در پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: استان خوزستان متشکل از قبایل مختلف و متنوع بود و اوضاعی که توسط رژیم پهلوی بر زنان تحمیل شده، یک وحدت رویه گسترده در خصوص این نارضایتی در میان قبایل مختلف ایجاد کرده بود.
وی به نشر اعلامیه ها توسط زنان انقلابی خوزستان اشاره و تاکید کرد: زنان و دختران خوزستانی پیام های امام راحل را بدون ذره ای ترس و واهمه به گوش مردم می رساندند و این کار را عاشقانه، شجاعانه و عاقلانه به سرانجام می رساندند.
این مدرس کنشگری زن و خانواده توضیح داد: شیر زنان خوزستانی پای درس های تبیینی و افشاگری های علما می نشستند در حالیکه برگزاری چنین مجالسی مجازات سنگینی از سوی رژیم منحوس پهلوی داشت. دختران و زنان علاوه بر کسب اطلاعات، مطالب را در گوش فرزندان، همسایگان و آشنایان نیز زمزمه می کردند و از خطرات چنین نشست هایی واهمه نداشتند.
آل پناه اضافه کرد: تشویق همسران و فرزندان به حضور در صحنه مقابله با کشف حجاب رضا خانی نشان دهنده‌ی استقلال زنان این خطه و حضورشان در میدان انقلاب سیاسی است.
وی به حضور قدرتمندانه بانوان در راهپیمایی ها اشاره و بیان کرد: تجمعات مردم در دوران پهلوی در اوج ناامنی شکل می گرفت و زنان و دختران خصوصا در روز ۲۲ بهمن به فرمایش امام خمینی(ره) به خیابانها آمدند و شعار دادند و به فرمان ایشان لبیک گفتند.
این مدرس کنشگری زن و خانواده به رشادت های عصمت احمدیان، مادر شهیدان فرجوانی در بحبوحه انقلاب اشاره کرد و افزود: مادران خوزستانی با شیر پاک خود، محبت اهل بیت را در دل فرزندانشان پروراندند و در گوش آنان زمزمه ایستادگی و مقاومت سر دادند.
آل پناه ادامه داد: زنان و مردان غیور لر و عرب با چشمان خود می دیدند که چگونه آمریکا و انگلیس جنایتکار، زخایر عظیم نفتی را چپاول و غارت می کردند در حالیکه خودشان ذره ای از آن بهره ای نداشتند و حتی برای استخراج نفت از این مردم بومی تقاضای کمک نمی شد.
وی توضیح داد: غارت این زخایر ارزشمند موجب فقر مردم شد و همچنین کوچکترین حقوق شهروندی برای آنها در نظر گرفته نمی شد و همین موجب انزجار مردم از خفقان در آن زمان شد.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
زنان ، زنان خوزستان، انقلاب اسلامی ، زنان انقلاب خوزستان ، دهه فجر
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
گفتگو
V
آرشیو