یک مبلغ بین المللی:

علمای تحول آفرین جهان اسلام از برکت حضور حضرت معصومه(س)در قم تربیت یافتند

یک مبلغ بین المللی گفت: حوزه علمیه به عنوان بزرگترین مرکز تربیت علما و اندیشمندان تاثیرگذار و تحول آفرین جهان اسلام به برکت حضور حضرت معصومه در قم تاسیس یافت.
علمای تحول آفرین جهان اسلام از برکت حضور حضرت معصومه(س)در قم تربیت یافتند
1404/02/10 - 10:49
تاریخ و ساعت خبر:
216471
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از خوزستان، بدریه زریاب موسوی در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص حرکت تبلیغی حضرت معصومه(س)از مدینه تا قم بیان کرد: هدف ایشان از سفر به ایران، ترویج دین و حمایت از برادر و دیگر بستگان تحت فشار و شکنجه حاکمان بوده است.
وی افزود: تقریباً ۴۰۰ نفر از بنی‌هاشم و بستگان به همراه ایشان به این سفر رفتند. در پس دیدار برادر، بازگو کردن حقایق و ادامه حرکت‌های قبلی اهل بیت از جمله هدف والای ایشان بود.
این استاد حوزه علمیه عنوان کرد: حضور حضرت در قم باعث ایجاد تحولات مهمی از جمله تاسیس حوزه علمیه و تأثیرگذاری بر فرهنگ و مذهب شیعه شده است. این حوزه علمیه به عنوان بزرگترین مرکز تربیت علما و اندیشمندان شناخته می‌شود و تأسیس نظام جمهوری اسلامی به رهبری امام خمینی، به وضوح از برکات ایشان است.
_ راز عدم ازدواج حضرت معصومه(س)
زریاب موسوی به بررسی علت عدم ازدواج حضرت معصومه (س)پرداخت و عنوان کرد: در این خصوص سه نظریه مطرح شده از جمله اینکه هیچ هم کُفّی برای ازدواج با ایشان و نیز سایر دختران امام هفتم(ع) وجود نداشته است. ضمن رد این نظریه باید گفت که اهل بیت عصمت و طهارت همواره بر اهمیت اخلاق و ایمان تأکید داشته‌اند و از بستگان، افرادی برای ازدواج با این بانوی گرانقدر وجود داشته‌است.
وی در توضیح نظریه دوم افزود: این نظریه ادعا می‌کند که امام موسی کاظم(ع) به دخترانش گفته‌اند که ازدواج نکنند این در حالیست که اهل بیت ازدواج را مستحب دانسته اند و امام نیز هیچ وصیتی در این زمینه نداشته است.
این مبلغ بین المللی در خصوص نظریه سوم خاطرنشان کرد: این نظریه که قابل پذیرش است به شرایط سخت و خفقان در آن دوران اشاره دارد و می‌گوید که در آن زمان، ازدواج برای دختران امام موسی کاظم(ع) بسیار دشوار بوده است.
زریاب موسوی ادامه داد: خلیفه وقت و افراد تحت فرمان او در پی کنترل ارتباطات با اهل بیت بودند و این شرایط مانع از ازدواج دختران امام کاظم (ع) می‌شد.
وی همچنین به سن حضرت فاطمه معصومه (س) اشاره و تأکید کرد: ایشان در زمان حیات پدر بزرگوارشان تنها ده سال داشتند و واضح است که وصیتی در مورد عدم ازدواج وجود نداشته است.

_بررسی مقابر پادشاهان و مشاهیر مدفون در حرم
این استاد حوزه علمیه به ارادت ویژه مسلمانان به ویژه شیعیان نسبت به اهل بیت و حرم حضرت معصومه(ع) اشاره و بیان کرد: حتی پادشاهان ایرانی علی‌رغم ظلم و عدم عدالت، به این ارادت، توجه داشته‌اند.
زریاب موسوی به دفن امامزادگان، عالمان شیعه، شخصیت‌های برجسته و مشاهیر تاریخ در حرم حضرت معصومه (س) اشاره و اظهار کرد: چهار پادشاه صفوی و دو پادشاه قاجار و یک صدر اعظم قاجاری در حرم مطهر دفن شده‌اند.
وی بیان کرد: سنگ قبر این پادشاهان تا ۵۰ سال پیش قابل شناسایی بود اما اکنون آثار آن‌ها از بین رفته و بسیاری از مردم از دفن این پادشاهان در حرم بی‌خبرند.
این مبلغ بین المللی افزود: پس از وفات حضرت فاطمه معصومه (س) در قم، این شهر تبدیل به یکی از مراکز شیعی و حرم آن، از مهم‌ترین زیارتگاه‌ها در ایران شد و با رسمی‌شدن مذهب تشیع در ایران، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.
زریاب موسوی گفت: اغلب دفن ‌شدگان در حرم مطهر، عالمان، مجتهدان و مراجع تقلید شیعه هستند. شکل‌گیری حوزه علمیه و تربیت علمای بزرگ در قم یکی دیگر از برکاتی است که حضور کریمه اهل‌بیت (علیهم السلام) برای قم به همراه داشته و بسیاری از این علما در جوار این حرم مطهر مدفون هستند.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
میلاد حضرت معصومه سلام الله ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
گفتگو
V
آرشیو