۱۰ حقیقت شگفت‌انگیز در مورد احساس تنهایی

بر اساس برآوردها ۴۰ درصد افراد در مقطعی از زندگی خود احساس تنهایی دردناک را تجربه می‌کنند. اما بر خلاف شایع بودن احساس تنهایی افراد بسیار اندکی از نحوه تاثیر آن بر روح و جسم ما آگاه هستند. در ادامه ۱۰ حقیقت شگفت‌انگیز در مورد احساس تنهایی را مطرح می‌کنیم که دیدگاه شما را برای همیشه در مورد این وضعیت روحی مخرب تغییر می‌دهد
۱۰ حقیقت شگفت‌انگیز در مورد احساس تنهایی
1399/01/23 - 21:03
تاریخ و ساعت خبر:
39662
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - بر اساس برآوردها ۴۰ درصد افراد در مقطعی از زندگی خود احساس تنهایی دردناک را تجربه می‌کنند. اما بر خلاف شایع بودن احساس تنهایی افراد بسیار اندکی از نحوه تاثیر آن بر روح و جسم ما آگاه هستند. در ادامه ۱۰ حقیقت شگفت‌انگیز در مورد احساس تنهایی را مطرح می‌کنیم که دیدگاه شما را برای همیشه در مورد این وضعیت روحی مخرب تغییر می‌دهد:
۱۰ حقیقت شگفت‌انگیز در مورد احساس تنهایی
۱. تجربه احساس تنهایی وابسته به تعداد دوستان یا روابط فرد نیست. احساس تنهایی کاملا به کیفیت روابط شما بستگی دارد؛ اینکه آیا از نظر عاطفی یا اجتماعی احساس جدا ماندن از دیگران داشته باشید. به همین دلیل است که…
۲. بیش از ۶۰ درصد افرادی که احساس تنهایی می‌کنند، متاهل هستند. وقتی زوجین در قالب ازدواج دیگر عمیق‌ترین عواطف خود را با هم به اشتراک نگذارند و با هم تجربه نکنند باعث به وجود آمدن احساس جدایی و تنهایی می‌شود. به باور افرادی که ازدواج کرده‌اند، همسر / شوهرشان قادر به برقراری ارتباط عمیق و دلخواه با آن‌ها نیستند. اگر چه احتمالا این ترس از عدم وجود ارتباط عمیق بین زوجین درست باشد، اما شاید برآمده از این حقیقت باشد که …
ازدواج از میزان تنهایی افراد متاهل نمی‌کاهد
۳. احساس تنهایی درک ما از روابطمان را تحریف می‌کند. طبق نتایج مطالعات حتی فکر کردن به اوقاتی که احساس تنهایی می‌کنید باعث می‌شود که ارزش روابطی که در آن برهه زمانی با افراد داشته‌اید، کاهش یابد. این تحریف در ادراک اغلب باعث می‌شود که افراد تنها حتی خیر ارتباط با افرادی که می‌توانند از احساس تنهایی‌شان کم کنند، دوری کنند. خبر بد اینکه اگر این اتفاق بیافتد، دوستان آن شخص نیز برای ارتباط با او دچار شک می‌شوند، چرا که …
۴. تنهایی یک امر مسری در دایره ارتباطات و روابط فرد است. باید این حقیقت را پذیرفت که در دنیای کنونی، تنها بودن یک ننگ محسوب می‌شود. تمایل ما بر این است که افراد تنهای دور و بر خودمان را شناسایی کنیم. یک مطالعه ۶ ماهه در مورد افراد تنهایی که کم‌کم از دایره ارتباطات اجتماعی کنار گذاشته می‌شدند، نشان داد که همین اتفاق برای دوستان این افراد هم رخ می‌داد. کنار گذاشته شدن از ارتباطات اجتماعی تاثیر شگفت‌انگیزی بر بدن ما دارد…
۵. در حقیقت احساس تنهایی باعث می‌شود احساس کنیم سردمان است. مطالعات نشان داده است که صرف به خاطر آوردن زمان‌هایی که احساس تنهایی می‌کرده‌اند باعث شود که از نظر شرکت‌کنندگان درجه هوای اتاق بسیار سردتر به نظر برسد. کنار گذاشته شدن از ارتباطات اجتماعی از نظر تکاملی و در روزگار نخستین به این معنی بوده است که فرد از قبیله تبعید شده و دیگر از گرمای آتش و افرادی که دور آن حلقه زده‌اند، محروم مانده است. به همین دلیل است که بدن ما نسبت به تنهای به شکل دراماتیکی واکنش نشان می‌دهد…
۶. تنهایی باعث می‌شود که احساس کنیم که به ما حمله شده است. در حقیقت احساس تنهایی باعث به وجود آمدن یک واکنش جسمانی فوری و شدید می‌شود. در چنین شرایط فشارخون و کلسترول افزایش پیدا می‌کند و واکنش استرس بدن فعال می‌شود. به همین دلیل است که…
۷. تنهایی مزمن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را به میزان قابل‌توجهی افزایش می‌دهد. با گذشت زمان، افرادی که تنهایی مزمنی را تجربه می‌کنند، مشکلات قلبی عروقی بیشتری را متحمل می‌شوند چرا که بدن آن‌ها به شکل مداوم تحت فشار استرس است. اما این معضل تنها تاثیر احساس تنهایی بر بدن نیست…
۸. تنهایی مانع عملکرد صحیحی سیستم ایمنی بدن ما می‌شود. تنهایی در حقیقت باعث کاهش کارایی سیستم ایمنی بدن ما شده و با گذشت زمان، ما را در معرض خطر ابتلا به انواع کسالت و بیماری‌ها قرار می‌دهد. تنهایی حتی برای مدت کوتاه نیز بر عملکرد سیستم ایمنی بدن ما تاثیر می‌گذارد، به همین دلیل است که…
۹. دانشجویان سال اول دانشگاه که از خانواده خود دور شده‌اند و احساس تنهایی می‌کنند، آنفولانزای بیشتری می‌گیرند. تجربه احساس تنهایی به مدت چند هفته بر روی سیستم ایمنی بدن دانشجویان تازه وارد دانشگاه کافی است تا نسبت به دانشجویان بومی مقاومت کمتری در مورد انواع سرما خوردی داشته باشند. به همین دلیل است در هنگام شیوع بیماری‌های اپیدمی مثل کرونا، دانشجویان شهرستان بیشتر باید مراقب خودشان باشند. علاوه بر تمام این مطالب تاثیر احساس تنهایی بر بدن ما آن قدر شدید است که …
۱۰. احساس تنهایی به اندازه سیگار کشیدن مضر و خطرناک است. تحقیقات اثبات کرده است که احساس تنهایی آنقدر تاثیر مخرب بر بدن ما دارد که در بلندمدت، سلامت و طول عمر ما را همانند سیگار کشیدن به خطر می‌اندازد. در حقیقت تنهایی مزمن خطر ابتلا به مرگ زودرس را ۱۴ ٪ افزایش می‌دهد.
واضح است که احساس تنهایی نشان‌دهنده یک آسیب روانی بسیار مهم است و نباید این حقیقت را نادیده بگیریم. بنابراین اگر احساس تنهایی داشتید برای برطرف کردن آن اقدامات عملی انجام دهید و به افراد تنها در مورد مخاطرات و مضرات احساس تنهایی آموزش دهید.
در همین راستا ویدئوی جذاب زیر با عنوان «مضرات احساس تنهایی بر سلامتی: آیا تنهایی کُشنده است؟» را مشاهده کنید و صفحه اینستاگرام مایندوِی را دنبال کنید.
منبع: سایکالیجی تودی
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تنهایی,روح,روان,روانشناسی,
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو