خبرگزاری زنان ایران
WOMEN NEWS AGENCY
امروز: چهارشنبه، 2 فروردين 1402
چند رسانه ای
فیلم
عکس
اینفوگرافی
کاریکاتور
صدا
سبک زندگی
مهارتهای زندگی
کارآفرینی و تولید ملی
خانه و خانه داری
مد و زیبایی
آشپزی و تغذیه
فناوری اطلاعات
سیاسی
امام (ره) و رهبری
زنان و سیاست
سیاست داخلی
بین الملل
اجتماعی
زن و خانواده
حجاب و عفاف
حقوق و قضایی
بهداشت و سلامت
طبیعت و گردشگری
تشکل ها
اخبار روز
ورزش بانوان
محیط زیست
آسیب های اجتماعی
کودک و نوجوان
فرهنگی
ادبیات و نشر
هنر و رسانه
حماسه و مقاومت
دین و اندیشه
مناسبت ها
الگوی سوم
صفحه اصلی
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو
نکات پیشگیری از مسمومیت غذایی در نوروز
طرز تهیه سبزیپلو با ماهی رستورانی برای شب عید
فوت و فن پخت کیک در ۳ دقیقه ویژه عید نوروز!
دارچین در بهبود یادگیری و حافظه موثر است
۵ اشتباه رایج پس از پرخوری
یک غذای فوری، ویژه روزهای شلوغِ قبل از نوروز
این موقع از روز پنیر نخورید!
۵ میوهای که فوری از شما یک «باربی» میسازد!
خوردن شکلات زیاد چه عواقبی دارد؟
نوشیدن بیش از ۳ فنجان قهوه در روز با خطر نارسایی کلیه مرتبط است
طرز تهیه شیرینی تارت آجیلی؛ ویژه نوروز
سه نکته مهم درباره تغذیه بیماران مبتلا به سرطان
خواص فوقالعاده «به لیمو» برای سلامتی بدن
طرز تهیه دلچسبترین غذا برای چهارشنبهسوری
این گیاه دریایی خاصیت ضد انعقاد خون دارد
کنگر گیاهی پرفایده و درآمدزا برای زنان آبدانانی
طرز تهیه املت پیتزایی با نان تست؛ ساده و فوری
طرز تهیه رشته پلوی حرفهای به روش رستورانی
پنج غذایی که ژاپنیها را به صدسالگی میرساند!
معجزه شگفتانگیز سرکه را دستکم نگیرید!
با بدترین رژیمهای کاهش وزن آشنا شوید
ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و افزایش مرگ ناشی از سرطان سینه
محافظان سلامت کبد را بشناسید
کار فقط استخدام دولتی نیست با کارهای کوچک می توان پیشرفت های زیادی کسب کرد/ مسئولین قدرت خرید را در جامعه بالا ببرند
خوردن ۱ تا ۳ تخم مرغ در هفته به محافظت از قلب کمک می کند
خواص شگفتانگیز این گیاه برای تقویت معده
سبک زندگی مدیترانه ای تا حد زیادی موجب بهبود سلامت می شود
کمپوتهای میوه برای بدن مضر هستند یا مفید؟
طرز تهیه کباب بادمجان با مرغ چرخشده
۱۰ راز برنامه غذایی افرادی که عمر طولانی دارند
چند راز خوشمزهتر شدن تهچین زعفرانی
ویژگی های یک تغذیه سالم/ چگونه احساس سیری داشته باشیم
آیا ظروف نچسبی که در آنها آشپزی میکنیم ایمن هستند؟
چگونه در منزل رانی پرتقال درست کنیم
۵ ترفند برای گولزدن مغز که شما را لاغر میکند
مواد غذایی که فریز کردن آنها کاملا اشتباه است
طرز تهیه تاوا کبابی؛ ساده و خوشمزه
ترکیب معجزهآسایی که رقیب استامینوفن است!
تغذیه مادران باردار چگونه باشد/ تبعات حذف نان و برنج
فوت و فن پخت یک کیک فوقالعاده با طعم عالی
طرز تهیه خورش نوستالژیک گیلانی؛ لذیذ و مجلسی
برای درمان سرماخوردگی چه بخوریم ؟ | داروهایتان را با این نوشیدنی نخورید !
۱۸ خوردنی انرژیزا که شگفتزدهتان میکند!
استفاده از مواد شیمیایی برای پررنگ کردن زرده تخم مرغ
ترفندهایی برای خوشمزهتر شدن خورش بادمجان
برای تهیه سس خورش بادمجان، آب گوشت را از صافی بگذرانید تا پیازهایش جدا شود، زعفران آب شده، رب گوجه، آب غوره، نمک و یک قاشق روغن حیوانی را به آب گوشت اضافه کنید و در ماهیتابه که گوشت و بادمجان هست آب زیادی نباشد.