خبرگزاری زنان ایران
WOMEN NEWS AGENCY
امروز: شنبه، 6 مرداد 1403
چند رسانه ای
فیلم
عکس
اینفوگرافی
کاریکاتور
صدا
استان ها
تهران بزرگ
اصفهان
آذربایجان شرقی
آذربایجان غربی
اردبیل
البرز
ایلام
بوشهر
تهران
چهارمحال و بختیاری
خراسان جنوبی
خراسان شمالی
خراسان رضوی
خوزستان
زنجان
سمنان
سیستان و بلوچستان
فارس
قزوین
قم
کردستان
کرمان
کرمانشاه
کهگیلویه و بویر احمد
گلستان
گیلان
لرستان
مازندران
هرمزگان
همدان
یزد
مرکزی
سبک زندگی
مهارتهای زندگی
کارآفرینی و تولید ملی
خانه و خانه داری
مد و زیبایی
آشپزی و تغذیه
فناوری اطلاعات
سیاسی
امام (ره) و رهبری
زنان و سیاست
سیاست داخلی
بین الملل
جبهه مقاومت
اجتماعی
زن و خانواده
حجاب و عفاف
حقوق و قضایی
بهداشت و سلامت
طبیعت و گردشگری
تشکل ها
اخبار روز
ورزش بانوان
محیط زیست
آسیب های اجتماعی
کودک و نوجوان
فرهنگی
ادبیات و نشر
هنر و رسانه
حماسه و مقاومت
دین و اندیشه
مناسبت ها
الگوی سوم
صفحه اصلی
تخم مرغ قهوهای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست
آیا افراد دیابتی می توانند سیب زمینی و ماکارونی بخورند
آلبالوپلو قالبی، خوشمزهترین آلبالوپلویی که تابهحال خوردهاید!
۴۰ درصد مرگ های سرطانی مرتبط با سبک زندگی بد است
دستور پخت حلوای آلبالو؛ خوشمزه و خوشگل
مرغ لبنانی؛ بهترین روش پخت مرغ در فر
ترفند پخت برنج با ته دیگ زعفرانی به روش بازاری
کاسرول فرانسوی، یکی از بهترین غذاهای بینالمللی
روش تهیه «اسنک مرغ»
درمان سرطان معده با این گیاه دارویی
طرز تهیه کاسه سیبزمینی، پیش غذای ساده و ارزان
طرز تهیه خورش به اصفهانی؛ اصیل و خوشمزه
دستور پخت پاستای زمستانی نایجل اسلیتر
طرز تهیه کباب کوبیده با دل مرغ
طرز تهیه شربت آبلیمو نذری برای محرم
سویا برای مغز کودکان مفید است
طرز تهیه یک غذای خوشمزه و اقتصادی برای شام
دسر لاکچری برای مهمانان باکلاس! + ۱۰نکته طلایی
خورش بامیه ترکیهای، غذای بدون گوشت و لذیذ
چرا کتلت وا میره یا سفت میشه؟ + نکات حل مشکل
توصیه یک متخصص درباره خوردن همبرگر
دستور پخت دو نوع غذای نذریِ پرطرفدار
۳ مدل شربت مخصوص ماه محرم
طرز تهیه پیشغذای بینظیر برای دورهمیِ آخر هفته
طرز تهیه نوشیدنی خنک برای روزهای گرم تابستان
طرز تهیه خورش بادمجان
طرز تهیه نان شیر خرما نرم و خوشمزه مرحله به مرحله
سیب زمینی پنیری: یه غذای خوشمزه بدون گوشت و مرغ!
طرز تهیه پیتزا سالاد سزار + آموزش سس مخصوص سالاد سزار
آموزش پخت خورش خلال + نکات و راز خوشمزگی
املت سیب زمینی، یک شام و صبحانه خوشمزه
طرز تهیه کوفته نخودچی خوشمزه + ۵ نکته مهم
پخت جوجه کباب تابهای
روش تهیه لواشک خوشمزه با آفتاب، فر و پنکه
خورش اسفناج با کوفته قلقلی، یک غذای خوشمزه برای عاشقان اسفناج
طرز تهیه هویج پلوی مجلسی + ۹ راز خوشمزگی
طرز تهیه هات داگ خانگی، یک ساندویچ سالم
یک باور غلط درباره برنج کته و آبکش/ بهترین روش پخت برنج
طرز تهیه جیب تاجر؛ ساده، جذاب و لذیذ!
طرز تهیه خورش لوبیا سبز با طعمی بینظیر
لازانیای اسفناج؛ یک غذای لذیذ و با طعمی دلچسب
طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار و سس مخصوص
مصرف چای پُررنگ را حذف کنید/ عوارض خوردن چای شبانه
این سبزیجات به جنگ چربیهای شکم میروند!
طرز تهیه بورانی کنگر و ماست کرمانشاهی
توصیه های تغذیه ایی برای مادران و بانوان قبل از ماه مبارک رمضان
وقت افطار بهتر است آب ولرم مخلوط با عسل در معده های سرد و خرما به صورت عموم و به صورت جرعه جرعه میل کنید و یکباره نخورید.اجازه ی خروج این ماده ی ارزشمند را از معده طی ۵ دقیقه بدهید سپس افطاری مختصر را آرام آرام و خوب جویده و بخورید.