طرز تهیه غذای فوری و خوشمزه مخصوص شاغلان

این غذا خیلی راحت و ساده است و می‌توانید این بدون فر و داخل تابه آن را تهیه کنید.
طرز تهیه غذای فوری و خوشمزه مخصوص شاغلان
1401/11/03 - 13:09
تاریخ و ساعت خبر:
144732
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - خاگینه خرما یکی انواع خاگینه ها می باشد که خیلی راحت و ساده می توانید این خاگینه را بدون فر و داخل تابه تهیه کنید.
شما می توانید از هر نوع خرمای که دوست دارید برای تهیه این خاگینه استفاده کنید. برای تهیه خاگینه می توانید از شربت استفاده کنید و یا به دلخواه از شیره انگور استفاده کنید.
خاگینه خرما یکی از صبحانه ها و عصرانه های بسیار اصیل ایرانی می باشد که بیشتر در استان های آذری ربان کشور تهیه می شود و ترکیبی از خرما و تخم مرغ و گردو ماست می باشد و در واقع یک بمب انرژی نیز به حساب می آید.
شما می توانید خاگینه خرما را برای روز های سرد زمستانی تهیه کنید و به همراه یک لیوان چای سرو کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه خاگینه خرما و گردو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خاگینه خرما
تخم مرغ ۴ عدد
خرما ۱۸ عدد
ماست ۴ ق غذا وری
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ ق مراب خوری
آرد ۴ ق غذا خوری
زعفران ۲ ق غذا خوری
گردو و خلال پسته به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه برای تهیه شربت
شکر ۱/۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
زعفران دم کرده ۳ ق غذا خوری








مرحله اول: آماده سازی خرما
ابتدا باید داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید و خرما را داخل آن بریزید و برای ۳ دقیقه بگذارید تا بجوشد و بعد روی آن آب سرد بگیرید و پوست خرما را به راحتی جدا کنید و بعد هسته خرما را برش بزنید و خارج کنید، بهتر از خرما کم شیره استفاده کنید.
مرحله دوم: هم زدن مواد
تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی بزنید تا مخلوط و کرمی رنگ شود و حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود و بعد ماست را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود، آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و الک کنید و به ک.اد اضافه کنید.
مرحله سوم: پخت خاگینه خرما
در ادامه مواد را با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و در انتها کمی زعفران به مواد اضافه کنید و هم بزنید. تابه مورد نظر را چرب کنید و نیمی از مواد را داخل تابه بریزید و درب تابه را دمکنی قرار قرار دهید و بگذارید تا مواد خودش را بگیرد و بعد از چند دقیقه بعد دمکنی را بردارید و خرما ها و گردو را روی خاگینه قرار دهید و بعد باقی مانده مواد روی خرما بریزید.
مرحله چهارم: تهیه خاگینه خرما
برای تهیه شربت باید آب و شکر و زعفران را باهم مخلوط کنید و هم بزنید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا غلیظ شود و به قوام برسد و زمانی که خاگینه پخته شد باید شربت خنک شده را روی خاگینه داغ بریزید و صبر کنید تا جذب آن شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه خاگینه خرما و گردو خیلی خوشمزه و مقوی
از ماست سفت استفاده کنید.
شربت را ابتدا تهیه کنید و در انتها روی خاگینه بریزید.
می توانید به دلخواه کمی خلال پسته نیز روی مواد بریزید.
برترین ها
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
انرژی، پوست، چای، زعفران، شکر ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو