تأثیر ژنتیک و تغذیه مادر باردار و شیرده ، بر ترجیحات غذایی از کودکی تا بزرگسالی

نیلوفر ساعدی کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به اینکه تعامل افراد با غذا ، تحت تأثیر عوامل مختلفی است که ژنتیک یکی از مهم ترین عوامل آن است. ترجیحات غذایی قبل به دنیا آمدن از طریق مادر باردار روی جنین تأثیر می گذارد و بعد از تولد این تأثیرگذاری از طریق شیر مادر و تغذیه ای که مادر داشته است، صورت می گیرد.
تأثیر ژنتیک و تغذیه مادر باردار و شیرده ، بر ترجیحات غذایی از کودکی تا بزرگسالی
1402/01/19 - 12:27
تاریخ و ساعت خبر:
146529
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران -

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تغذیه مادرباردار، تغذیه مادر شیرده، ترجیحات غذایی کودکان، تأثیر ژنتیک بر ترجیحات غذایی افراد
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
چند رسانه ای
V
آرشیو