آموزش تصویری پخت زرشک پلو با مرغ تکه‌ای

خانم سرآشپز: زرشک پلو با مرغ جز غذاهای محبوب هست اما اینبار می‌خواهیم زرشک پلو با مرغ را با یه روش متفاوت و راحت درست کنیم که پیشنهاد می‌کنم حتما امتحان کنید. طرز تهیه زرشک پلو با مرغ: پیاز خرد شده را به همراه روغن تفت داده تا سبک شود سپس سینه مرغ را مکعبی متوسط خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و در ظرف را میگذاریم تا خود مرغ کمی آب بندازد و با شعله کم با آب خودش مغز پخت شود در این حین نمک و فلفل را اضافه میکنیم. وقتی مرغ ها پخت زعفران را اضافه کرده و میگذاریم مرغ ها کمی تفت بخورند و کمی سرخ شوند. در آخر زرشک را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و شعله را خاموش میکنیم. برنج را هم کته یا آبکش میکنیم و کنار مرغ و زرشک سرو میکنیم. نکات نکته اول: میزان زعفران این غذا باید زیاد باشد تا غذا خوشمزه تر و خوشرنگ تر شود. نکته دوم: میزان زرشک در این غذا کاملا سلیقه ایست میتوان کم و زیاد کرد. نکته سوم: برای این غذا به ادویه و چاشنی های مختلف نیاز نداریم بهترین طعم دهنده این غذا زعفران است.
آموزش تصویری پخت زرشک پلو با مرغ تکه‌ای
1402/12/02 - 14:09
تاریخ و ساعت خبر:
190385
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران -

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
برنج، زعفران، شعله، فلفل، مغز ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو