کرپ رول مرغ و اسفناج + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
کرپ رول مرغ و اسفناج + طرز تهیه
1402/12/10 - 12:29
تاریخ و ساعت خبر:
190669
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - امروز قصد داریم طرز تهیه کرپ رول مرغ و اسفناج را به شما آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز
آرد سفید گندم..... سه‌چهارم پیمانه
تخم‌مرغ، زده‌شده.....۲ عدد
شیر.... سه‌چهارم پیمانه
روغن مایع...... ۲ قاشق چای‌خوری
مواد لازم جهت مایه داخلی:
کره.....۲۰ گرم
پیاز کوچک، ریز خردشده.....۲ عدد
فلفل سبز، ریز خردشده......۲ قاشق چای‌خوری
گوشت مرغ، چرخ‌کرده....۳۰۰ گرم
سفیده تخم‌مرغ، کمی زده‌شده......۱ عدد
تخم گشنیز ساییده‌شده.......۱ قاشق چای‌خوری
سیر پوره‌شده......۱ حبه
چهار ادویه..... یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
آرد نان خشک (آرد سوخاری) ...... تا ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه تازه ساییده‌شده.... به مقدار لازم
مواد لازم جهت مونتاژ:
اسفناج یا برگ چغندر.... ۲۰-۲۵ برگ
روغن..... ۲ قاشق سوپ‌خوری
روش‌تهیه
اسفناج یا برگ چغندر را داخل آب‌جوش یا مایکروویو بگذارید تا حدی که نرم شود، سپس خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
برای تهیه کرپ، آرد را در کاسه‌ای الک کنید، تخم‌مرغ، شیر و روغن را افزوده و با وسیله‌ای هم بزنید تا یکدست شود، روی آن را پوشانده و ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
برای تهیه مواد داخلی، کره را گرم کنید، پیاز و فلفل را افزوده و هم بزنید و اجازه دهید تا سبک، نرم و براق شود، سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود، در این مرحله سایر مواد را افزوده و کاملاً با هم مخلوط کنید و به هم بیامیزید تا مایه‌ای منسجم حاصل شود.
ماهی‌تابه مخصوص کرپ را چرب کرده و هر بار به اندازه ۲-۳ قاشق سوپ‌خوری از مایه کرپ را داخل تابه گرم‌شده بریزید و پخش کنید تا به شکل لواش نازکی درآید و اجازه دهید تا روی حرارت کم، کمی تغییر رنگ دهد، سپس برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود و به همین ترتیب کرپ‌ها را طبخ کنید.
دو عدد کرپ را کمی اُورلب (کمی روی هم) روی تخته کار قرار دهید، سپس از مایه داخلی روی‌شان کشیده و با پالت یا کاردک صاف و یکدست کنید، سپس روی مایه را با برگ‌های اسفناج یا چغندر بپوشانید و بعد پیچیده و رول کنید و بقیه را با همین روش آماده کرده و آن‌ها را کاور کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
رول‌ها را از یخچال خارج کرده و به ضخامت یک سانتی‌متر برش بزنید و با خلال چوبی محکم کنید. روغن را گرم کرده و اسلایس‌ها را سرخ کنید تا طلایی خوش‌رنگ شوند.
هنگام سرو کرپ‌رول‌ها را به ظرف سرو منتقل کرده و همراه با سس یا دیپ مورد نظر سرو نمایید.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آشپزی ، آشپزی ایرانی ، تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو