آموزش چند نوع دمنوش متفاوت برای ماه رمضان

ماه رمضان فرا رسیده و یکی از دغدغه‌های روزه‌داران، داشتن احساس تشنگی و عطش در مدت ۱۲-۱۳ ساعت روزه‌داری است.
آموزش چند نوع دمنوش متفاوت برای ماه رمضان
1402/12/27 - 15:15
تاریخ و ساعت خبر:
191214
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - ماه رمضان فرا رسیده و یکی از دغدغه‌های روزه‌داران، داشتن احساس تشنگی و عطش در مدت ۱۲-۱۳ ساعت روزه‌داری است؛ چراکه این ایام معمولا میزان مایعات مصرفی در طول روز کاهش می‌یابد؛ از این‌رو روزه‌داران باید آب موردنیاز بدن را با مصرف انواع نوشیدنی‌ها و دمنوش‌های مقوی و خوش‌طعم جبران کنند.
به‌ گفته کارشناسان، گنجاندن نوشیدنی‌های طبیعی، عرق‌ها و دمنوش‌های گیاهی در سفره‌های افطار و سحر اهمیت زیادی دارد و روزه‌داران با نوشیدن آنها می‌توانند مقاومت بدن خود را تضمین کنند. اگر می‌خواهید در این مدت، مفیدترین نوشیدنی‌ها را تهیه و مصرف کنید، این مطلب را از دست ندهید.
دمنوش نعناع
مناسب: افطار و سحر
ویژگی: رفع نفخ و بهبود اختلال سیستم گوارشی، کاهش بوی بد دهان
مواد لازم:
نعناع: به مقدار کافی
- عسل: یک قاشق مرباخوری
-آب لیموی تازه: یک قاشق چای‌خوری
روش تهیه:
۱. چند برگ نعناع را در یک فنجان آب‌جوش بیندازید.
۲. حدود ۵ تا ۸ دقیقه درپوشی روی فنجان بگذارید تا دم بکشد.
۳. پس از آماده‌سازی چند دقیقه آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود.
۴. سپس چند قطره آب لیموی تازه و کمی شکر یا عسل به آن اضافه کنید.
نکته: اگر نعناع تازه در دسترس‌تان نیست، می‌توانید نعناع خشک را جایگزین کنید.
------------------------------------------------------------------------
دمنوش بابونه
مناسب: بعد از افطار و قبل از خواب
ویژگی: رفع عطش، تسکین‌دهنده معده، آرام‌کننده اعصاب و خواب‌آور
مواد لازم:
بابونه: یک قاشق چایخوری
دارچین: خیلی کم
عسل: یک قاشق مرباخوری
روش تهیه:
۱. به ازای هر یک فنجان آب، یک قاشق چای‌خوری بابونه در قوری بریزید.
۲. قوری را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
۳. بعد از ۵ دقیقه دمنوش بابونه را در لیوان یا فنجان مدنظر بریزید و سرو کنید.
نکته: اگر می‌خواهید این دمنوش را به‌صورت سرد مصرف کنید، بهتر است هنگام تهیه آن چند چوب دارچین هم در آب بیندازید و پس از خنک شدن کمی عسل و آبلیمو به آن اضافه کنید.










------------------------------------------------------------------------
دمنوش زنجبیل و پرتقال
مناسب: افطار و سحر
ویژگی: سرشار از ویتامین C، رفع خشکی گلو، بازگرداندن انرژی ازدست رفته بدن
مواد لازم:
زنجبیل: چند برش
پرتقال: یک پیمانه آب
آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. زنجبیل را در یک پیمانه آب با حرارت ملایم بجوشانید.
۲. پس از چند دقیقه جوشیدن، زنجبیل را از آب خارج کنید.
۳. آب پرتقال و آب لیموترش را به محلول بیفزایید.
۴. دمنوش را از روی حرارت بردارید و در فنجان مناسب سرو کنید.
نکته: برای شیرین‌کردن این دمنوش می‌توانید از عسل استفاده کنید.
------------------------------------------------------------------------
شیر بادام
مناسب: سحر
ویژگی: انرژی‌بخش، تقویت مغز و سیستم ایمنی بدن

مواد لازم:
مغز بادام بدون پوست: یک فنجان
عسل: ۲ قاشق
روش تهیه:
۱. ابتدا باید بادام‌ها را پوست بگیرید.
۲. برای پوست کندن بادام‌ها می‌توانید آنها را در آب در حال جوش بریزید و پس از جوش خوردن، ظرف را از روی حرارت بردارید و بادام‌ها را با آب سرد بشویید. بعد از این مرحله به‌راحتی می‌توانید پوست بادام را جدا کنید.
۳. مغز بادام را به همراه عسل و ۲ لیوان آب سرد در مخلوط‌کن بریزید.
۴. پس از یک دقیقه هم زدن مخلوط کاملا به‌صورت شیر درمی‌آید و می‌توانید آن را در ظرف مدنظر بریزید و میل کنید.
نکته: با کم و زیاد کردن عسل می‌توانید مقدار شیرینی نوشیدنی را کنترل کنید. برای بیماران دیابتی این نوشیدنی بدون عسل توصیه می‌شود.

------------------------------------------------------------------------
اسموتی سیب و دارچین
مناسب: افطار
ویژگی: کنترل قند خون، ضدالتهاب و انرژی‌دهنده
مواد لازم:
سیب: ۲ عدد
موز: یک عدد
پودر دارچین: کم
شیر: نصف فنجان
ماست: نصف فنجان
روش تهیه:
۱. ابتدا پوست سیب و موز را بگیرید و آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۲. میوه‌های خرد شده را در یک کیسه پلاستیکی بگذارید و در فریزر قرار دهید و صبر کنید تا میوه‌ها یخ بزنند.
۳. میوه‌های یخ‌زده را در مخلوط‌کن بریزید و سپس شیر، ماست و پودر دارچین را اضافه و حدود ۲ تا ۳ دقیقه، مخلوط‌کن را روشن کنید. اجازه دهید همه مواد با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی داشته باشید.
نکته: اگر می‌خواهید نوشیدنی‌تان رقیق شود، می‌توانید مقدار موز را کم و به جای آن شیر را اضافه کنید.
------------------------------------------------------------------------












شربت نارنج
مناسب: افطار
ویژگی: کنترل قند خون و افزایش انرژی بدن
مواد لازم:
نارنج: ۴ عدد
شکر: ۴ پیمانه
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق مرباخوری
روش تهیه:
۱. ابتدا آب نارنج را بگیرید.
۲. آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و بدون هم زدن ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر کاملا حل شود.
۳. آب نارنج را به همراه رنده پوست پرتقال به قابلمه اضافه کنید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا شربت قوام پیدا کند.
۴. شربت را از روی حرارت بردارید و از صافی رد و در لیوانی مناسب با آب و چند تکه یخ سرو کنید.
نکته: هنگام قوام آمدن شربت بهتر است کف روی قابلمه را بگیرید تا شربت خوش‌رنگ و شفافی داشته باشید.
روزنامه همشهری
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سیستم ایمنی بدن، شکر، ماه رمضان، بوی بد دهان، تقویت ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو