دستور پخت یک رولت خوشمزه برای مجلس عزا

این رولت به‌خاطر طعم خرمایی که دارد مورد پسند همه قرار می‌گیرد.
دستور پخت یک رولت خوشمزه برای مجلس عزا
1403/03/01 - 20:54
تاریخ و ساعت خبر:
193240
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - این رولت به‌خاطر طعم خرمایی که دارد مورد پسند همه قرار می‌گیرد. زنجبیل، گردو و دارچینی که در این رولت استفاده شده است همه باعث شده که رولتی فوق العاده مناسب برای فصل سرما داشته باشیم.
مواد لازم:
خرما 2 کیلو
آرد 3 پیمانه
روغن 3 قاشق مرباخوری
دارچین به میزان دل‌خواه
زنجبیل به میزان دل‌خواه
گردو به میزان دل‌خواه
پودر نارگیل به میزان دل‌خواه
طرز تهیه:









1- دو کیلو خرما را هسته گرفته و چرخ کنید.
۲- سپس مقداری روغن در قابلمه ریخته و خرماها را گرم کنید و ۳ قاشق مرباخوری دارچین و ۱ قاشق مرباخوری سرخالی پودر زنجبیل اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. میزان دارچین و زنجبیل به ذائقه خودتان بستگی دارد و این مقدار، طعم همه پسندی به رولت می‌دهد.
3- در یک تابه حداقل سه پیمانه آرد را تفت بدهید تا بوی خامی‌اش از بین برود و کم‌کم روغن را اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا سفتی‌اش مثله خامه شود. (مثل رنگینک)
4- کیسه فریزر را از وسط دو نیم کرده و یک قسمت را داخل سینی پهن کنید و کمی روغن هم اضافه کنید. مقداری از خرما را به‌صورت مستطیل پهن کرده و از مواد رنگینک روی آن پهن کنید و مقداری گردو (یا پسته) هم روی آن بریزید.
۵- در آخر با کمک نایلکس مواد را رول کرده و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. هرچقدر بیشتر بماند موقع برش دادن رولت قشنگ‌تری خواهید داشت. سپس رولت رو در پودر نارگیل یا کنجد بغلطانید.
وب سایت پارسه گرد
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
خرما، سرما، رولت، میزان ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو