رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران :

تشخیص ۹۳ درصدی سرطان سینه در زنان با هوش مصنوعی/ ایرانیان از نظر ضریب هوشی در جایگاه سوم جهان قرار دارند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: در تشخیص سرطان‌ها هوش مصنوعی نیز قابلیت های زیادی دارد به طور مثال ۹۳ درصد تشخیص سرطان سینه با هوش مصنوعی قابل تشخیص است.
تشخیص ۹۳ درصدی سرطان سینه در زنان با هوش مصنوعی/ ایرانیان از نظر ضریب هوشی در جایگاه سوم جهان قرار دارند
1403/07/17 - 13:27
تاریخ و ساعت خبر:
198900
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - عبدالرضا پازوکی امروز در نشست خبری نخستین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت با شعار «هوش مصنوعی مبتنی بر اخلاق، راهگشای آینده سلامت», که در دانشگاه علوم پزشکی ایران، برگزار شد، اظهار داشت: از آنجایی که هوش مصنوعی در حوزه درمان و پیشگیری کاربردهای زیادی دارد می توانیم با بهره گیری از این علم خطاهای پزشکی را به پایین ترین‌ حد ممکن برسانیم و استفاده بهینه از آن شود.
وی به قابلیت های هوش مصنوعی در حوزه پزشکی پرداخت و گفت: در تشخیص سرطان‌ها هوش مصنوعی نیز قابلیت های زیادی دارد به طور مثال ۹۳ درصد تشخیص سرطان سینه با هوش مصنوعی قابل تشخیص است ضمن اینکه در آینده ای نه چندان دور این فناوری می تواند در بخش رادیولوژی تاثیرگذار باشد و با دقت بیشتری بیماری ها را تشخیص دهد.
پازوکی در ادامه دستیار پزشک در جراحی ها و سونوگرافی را از دیگر قابلیت های هوش مصنوعی دانست و افزود: عدالت در سلامت و دسترسی همه افراد خصوصا قشر ضعیف به خدمات بهداشت و درمانی از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی است همچنین می توان از این فناوری در مناطق کم برخوردار برای غربالگری بیماریها استفاده کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه این مطلب تصریح کرد: ایران از نظر ضریب هوشی سومین کشور پس از کره و چین در جهان است بنابراین ایرانیان می توانند استفاده بهینه از هوش مصنوعی را در علم پزشکی داشته باشند.
وی به برگزاری کنگره بین المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت اشاره کرد و گفت : این کنگره نخستین بار در ۱۰ دی ماه سال جاری با محوریت هوش مصنوعی در بهداشت و درمان برگزار می‌شود.
پازوکی در ادامه این مطلب در خصوص معتبر بودن مطالب علمی هوش مصنوعی، تصریح کرد: بسیاری از مطالب در هوش مصنوعی مبتنی بر شواهد علمی نیست، ضروریست مسیری طی شود تا اعتبارات اطلاعات به دست آمده از آن را به صورت کاربردی خصوصا در حوزه سلامت استفاده کنیم
وی ادامه داد: همواره از هوش مصنوعی به عنوان دستیار یا همکار پزشک نام برده می‌شود و نهایتا این پزشک است که بر مبنای آن اطلاعات باید تصمیم بگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ، اتکا به اطلاعات هوش مصنوعی یکی از موضوعات مهم و جدی دانست و خاطرنشان کرد : این موضوع خطری جدی است که مردم تنها با اتکا به اطلاعات هوش مصنوعی برای سلامت خود اقدام کنند و تصمیم بگیرند؛ چراکه بسیاری از اشتباهات کنونی ناشی از مراجعه صرف به گوگل و استفاده از هوش مصنوعی برای درمان است. ا
وی در ادامه این مطلب تصریح کرد: تشخیص و درمان قطعا نیازمند متخصص باتجربه است تا بتواند مسیر صحیح درمان را برای فرد روشن کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به نقش رسانه ها در آگاهی‌بخشی از استفاده از هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت : رسانه ها در این راستا نقش بسزایی دارند و تلاش کنند آگاهی افراد جامعه را از چگونگی استفاده از هوش مصنوعی را بالا ببرند.
انتهای پیام/
خبرنگار: سیما حسینی

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سرطان سینه، سلامت، درمان
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو