ساخت یک پچ جدید برای مقابله با باکتری‌های پوست

دانشمندان در حال ساخت دستگاه جدیدی هستند که از برق برای مقابله با باکتری‌های مضر روی پوست استفاده می‌کند.
ساخت یک پچ جدید برای مقابله با باکتری‌های پوست
1403/08/13 - 10:43
تاریخ و ساعت خبر:
209547
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - دانشمندان برچسبی ابداع کرده‌اند که قادر به درمان باکتری‌های روی پوست با استفاده از پالس‌های الکتریکی ملایم است که در صورت ورود باکتری‌ها به جریان خون، می‌تواند به کاهش عفونت کمک کند که به عنوان پچ موضعی تحریک ضد میکروبی (BLAST) شناخته می‌شود. این پچ یک جریان الکتریکی بی‌ضرر از خود ساطع می‌کند که برای هدف قرار دادن برخی باکتری‌های خاص روی پوست طراحی شده است که خطر عفونت را به همراه دارند.
این دستگاه اخیراً بر روی پوست خوک آزمایش شده است که دارای شباهت‌های ساختاری با پوست انسان است و اغلب در مطالعات بالینی از آن استفاده می‌شود. باکتری‌ها از طریق وسایل پزشکی مانند کاتتر وارد بدن می‌شوند و می‌توانند منجر به عفونت‌های شدید شوند.
هنگامی که پچ BLAST روی پوست خوک اعمال می‌شود، هر ده دقیقه یک بار در یک دوره ۱۸ ساعته، پالس‌های الکتریکی شلیک می‌کند و شارژ ملایمی مشابه آنچه در ضربان‌ساز‌ها استفاده می‌شود، ایجاد می‌کند.
این روش به طور قابل توجهی تشکیل بیوفیلم‌ها را کاهش داد (لایه‌های متراکمی که به باکتری‌ها کمک می‌کنند به سطوح بچسبند و از درمان فرار کنند) که منجر به کاهش سطح باکتری‌ها در پوست درمان شده تا حدود ده برابر شد.
در آزمایشات آزمایشگاهی، S. epidermidis تنها زمانی که محیط پوست نسبتاً اسیدی بود، مشابه pH طبیعی پوست انسان، پاسخی به جریان‌های الکتریکی نشان داد و محققان با افزودن یک هیدروژل اسیدی به پچ BLAST، این اثر را تقویت کردند. اسیدیته برای سرکوب توسعه بیوفیلم‌های باکتریایی که کنترل عفونت را در محیط‌های پزشکی پیچیده می‌کند، حیاتی است.
پچ BLAST که در ۲۴ اکتبر در ژورنال Device منتشر شد، ممکن است در استریل کردن سطوح دستگاه‌های پزشکی نیز موثر باشد و لایه‌ای از محافظت در برابر عفونت‌های باکتریایی را فراهم کند.
تحقیقات آتی اثربخشی BLAST را بر روی سایر گونه‌های باکتریایی، در آزمایش‌های حیوانی و در نهایت در انسان بررسی خواهد کرد. در صورت اثبات موفقیت آمیز بودن این دستگاه، می‌تواند ظرف پنج سال ابزاری عملی برای پیشگیری از عفونت در مراکز پزشکی ارائه کند.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
پچ ، باکتری،اطلاعات
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
فناوری اطلاعات
V
آرشیو