رئیس انجمن علمی طب سنتی:

طب سنتی هنوز به جایگاه اصلی و مطلوب نرسیده است/ ظرفیت های بیشمار طب سنتی مغفول مانده

رئیس انجمن علمی طب سنتی گفت: با توجه به اینکه ظرفیت های طب سنتی بسیار بیشتر از آن چیزی است که در حال حاضر ارائه می شود باید قبول کنیم که هنوز به جایگاه مطلوبی که باید قرار گیریم، نرسیده ایم.
طب سنتی هنوز به جایگاه اصلی و مطلوب نرسیده است/ ظرفیت های بیشمار طب سنتی مغفول مانده
1403/08/19 - 12:44
تاریخ و ساعت خبر:
209860
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - دکتر روشنک مکبری نژاد رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران در خصوص ورود علمی طب سنتی به دانشگاه،اطهار داشت: از سال ۱۳۸۶ اولین گروه پزشکی تخصصی طب سنتی به دانشگاه وارد شدند و به طور رسمی طب سنتی به صورت آکادمی به پزشکان تدریس شد.
وی با اشاره به اینکه حرکت های مثبتی برای توسعه طب سنتی برداشته شده ادامه داد: با توجه به اینکه ظرفیت های طب سنتی بسیار بیشتر از آن چیزی است که در حال حاضر ارائه می شود باید قبول کنیم که هنوز به جایگاه مطلوبی که باید قرار گیریم، نرسیده ایم.
دکتر مکبری نژاد ادامه داد: با توجه به اقبال عمومی مردم در دهه‌های اخیر و مهمتر از آن توجه جامعه تخصصی و پزشکان به مکتب طب سنتی ایرانی، لازم است که در تمام سطوح ، هم از سیاست گذاری، برنامه‌ریزی، قانون گذاری و اجرا بازبینی و آسیب شناسی شود تا چالش های مربوط به ارتقا جایگاه طب ایرانی شناسایی و برطرف شود.
او با تاکید بر اینکه در حال حاضر ایران به جایگاه واقعی خود نرسیده و نسبت به چین و هند در حوزه طب سنتی عقب تر است افزود : از سال ۱۳۸۶ تاکنون کارهای خوبی را در این بخش شاهد بوده ایم اما نیاز است که بیش از پیش به این رشته و به این مکتب توجه شود.
او به برگزاری سمپوزیوم طب سنتی اشاره کرده و تصریح کرد: برگزاری سمپوزیوم بین‌المللی چشم‌انداز قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری طب‌های سنتی و مکمل توسط دفتر بین المللی طب سنتی وزارت بهداشت قابل تقدیر است چرا که امروزه در ایران ما شاهد دیدگاه های افراطی و تفریطی در حوزه طب سنتی هستیم به این معنا که هم نفی مطلق طب سنتی و هم تایید مطلق طب سنتی در بین مردم و جوامع پزشکی دیده می شود که همین موضوع از مهمترین موانع رشد و توسعه منطقی طب سنتی به نظر می رسد.
وی در پایان گفت : برگزاری این سمپوزیوم در توسعه اصولی طب سنتی موثر بوده و در سطح بین الملل جایگاه طب سنتی در ایران را بیشتر نشان خواهد داد . میزبانی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی کشور و انجمن علمی طب سنتی روند ارتقای جایگاه طب ایرانی را در کنار طب رایج سرعت می بخشد.
انتهای پیام/ *
خبرنگار: سیما داروغه حسینی

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
طب سنتی ، طب ایرانی ، سیاست گزاری طب سنتی ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو