بازنگری برنامه‌ ملی غنی‌سازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک

کارشناس اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در خصوص آغاز بازنگری برنامه‌ی ملی غنی‌سازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک خبر داد.
بازنگری برنامه‌ ملی غنی‌سازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک
1403/09/22 - 20:17
تاریخ و ساعت خبر:
211308
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - زهره احمدپور گفت: این برنامه که با هدف کاهش کم‌خونی فقر آهن و ارتقای وضعیت تغذیه‌ای جامعه طراحی و به اجرا درآمده است، پس از گذشت بیش از ۱۵ سال از آغاز آن، اکنون به‌دلیل تحولات جدید در نیازهای تغذیه‌ای جمعیت و پیشرفت‌های علمی، نیازمند بازنگری و تجدید نظر است.
وی با اشاره به اینکه برنامه‌هایی از این دست باید به طور مداوم مورد ارزیابی قرار گیرند تا اطمینان حاصل شود که همچنان در راستای دستیابی به اهداف اولیه خود گام برمی‌دارند، افزود: در این راستا، ضروری است که ریزمغذی‌ها و رویکردهای اجرایی آنها مورد تجدیدنظر قرار گیرد تا بتوانیم با توجه به نتایج جدید تحقیقات و تغییرات در وضعیت تغذیه‌ای، اثر بخشی بیشتری را در کاهش مشکلات تغذیه‌ای جامعه به دست آوریم.
احمدپور تأکید کرد: این بازنگری نه تنها در راستای بهبود سلامت عمومی، بلکه به‌منظور هم‌راستایی با اهداف بلندمدت سند ملی امنیت غذایی و تقویت اثرگذاری آن در بهبود وضعیت تغذیه‌ای مردم است. غنی‌سازی آرد باید به‌گونه‌ای انجام گیرد که نه‌تنها به نیازهای تغذیه‌ای کنونی جامعه پاسخ دهد، بلکه از بروز بیماری‌های ناشی از کمبود ریزمغذی‌ها نیز پیشگیری نماید.
کارشناس اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین ادامه داد: سازمان غذا و دارو با همکاری سایر نهادهای ذی‌ربط، از جمله وزارت بهداشت و متخصصین حوزه تغذیه، در تلاش است تا این برنامه را با رویکردی علمی و مبتنی بر شواهد به‌روزرسانی نماید. در این راستا، تجزیه و تحلیل دقیق وضعیت تغذیه‌ای جامعه و ارزیابی مستمر از اثرات آن، از اهم مسائل خواهد بود تا این برنامه همچنان به‌عنوان یکی از ارکان اساسی سیاست‌های بهداشتی و تغذیه‌ای کشور، توانمندی خود را در پیشگیری از مشکلات تغذیه‌ای و ارتقای سلامت عمومی حفظ کند.
وی خاطرنشان ساخت: بازنگری و به‌روزرسانی این برنامه نه تنها گامی مهم در جهت تأمین نیازهای تغذیه‌ای متغیر جامعه است، بلکه موجب تقویت نظام بهداشتی کشور و تحقق اهداف بلندمدت در راستای ارتقای سطح سلامت عمومی خواهد شد. سازمان غذا و دارو در این مسیر، تمام توان خود را به‌کار خواهد گرفت تا ضمن اعمال دقیق اصلاحات، به‌طور مستمر و مؤثر به‌پیشبرد این هدف بزرگ ادامه دهد.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سازمان غذا و دارو، آرد نانوایی، ویتامین D،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو