پنینی مرغ و سیب‌زمینی لذیذ و خوشمزه

پنینی یکی از ساندویچ‌های بسیار خوشمزه و ساده است.
پنینی مرغ و سیب‌زمینی لذیذ و خوشمزه
1403/09/25 - 12:25
تاریخ و ساعت خبر:
211355
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - پنینی یکی از ساندویچ‌های بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد که از ترکیب مواد‌های مختلف مانند گوشت و مرغ تهیه می‌شود و شما می‌توانید این ساندویچ خوشمزه را با نان تست یا نان باگت می‌توانید تهیه کنید و برای شام یا نهار یا مهمانی‌ها و تولد‌ها این پنینی خوشمزه را آماده کنید.
ترکیب مرغ و سیب زمینی بسیار جذاب و خوشمزه است و شما می‌توانید این غذای فست فودی را با سس‌های مختلف سرو کنید. برای تهیه پنینی از ساندویچ ساز استفاده می‌شود که اگر ندارید مهم نیست می‌توانید از یک تابه گریل استفاده کنید.
مواد لازم
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نان باگت ۶ عدد
پنیر موزارلا ۱/۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ ق چای خوری
زعفران به دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی
مرحله اول: سرخ کردن سیب زمینی
ابتدا باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و سیب زمینی را به همراه روغن و کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید و کنار قرار دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که سیب زمینی را سرخ کردید تفت دهید.
مرحله دوم: افزودن مرغ
در ادامه سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعد از این که پیاز کمی طلایی شد باید مرغ را به همراه ادویه‌های گفته شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و روی حرارت ملایم مواد را هم بزنید تا کم کم مرغ پخته شود و بعد سیب زمینی سرخ شده را نیز اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
در ادامه باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و در انتها به دلخواه کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر با حرارت مواد ذوب شود.
نان باگت رو از وسط برش زده و کمی به سس مایونز آغشته کرده و از مواد مرغی داخل نان قرار داده و نان را داخل دستگاه ساندویج ساز و روی صفحه‌های گریل قرار داده و پرس کرده تا گریل شده و آماده شود، حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه زمان می‌برد تا پنینی پخته شود و اگر ساندویچ ساز ندارید می‌توانید داخل تابه‌های گریل دو طرفه پنینی‌ها را گریل کنید و یا داخل ماهیتابه ساده یه تکه آجر را فویل بپیچید و روی پنینی‌ها قرار دهید تا پرس و ترد شوند، سپس به همراه سس دلخواه میل کنید. نوش جان
می‌توانید به دلخواه به مواد فلفل دلمه یا قارچ نیز اضافه کنید.
اگر پنیر موزارلا نداشتید می‌توانید از پنیر رنده شده نیز استفاده کنید.
اگر صفحه گریل ندارید می‌توانید از صفحه ساندویچ ساز مثلثی نیز استفاده کنید.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آشپزی ، آشپزی ملل،تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو