طرز تهیه گیروس مرغ (یونانی)

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای یونانی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه  گیروس مرغ (یونانی)
1403/09/28 - 12:25
تاریخ و ساعت خبر:
211499
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - امروز قصد داریم طرز تهیه گیروس مرغ (یونانی) را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
فیلۀ مرغ ۳۰۰ گرم
آویشن یک دوم قاشق چایخوری
سیر له کرده ۲-۳ حبه
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع ۵ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
طرزتهیه:
فیلۀ مرغ را به شکل نوار‌های باریک برش دهید.
آن گاه با آویشن، سیر، آبلیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید.
سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک و طلائی شود.
اینک فیلۀ مرغ مزه دار کرده را بیفزائید و اجازه دهید تا کاملا پخته و برشته شود.
اکنون گیروس مرغ را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس دلخواه بیارائید.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آموزش آشپزی ، آَشپزی ملل،تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو