عضو فرهنگستان علوم پزشکی تاکید کرد؛
چه کسانی حق طبابت دارند/ شیادی به اسم طب سنتی
عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران، خواستار استانداردسازی خدمات طب سنتی به منظور جلوگیری از سوءاستفاده از این حرفه شد.
1403/04/30 - 22:03
تاریخ و ساعت خبر:
195878
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - جلیل عربخردمند، در نشست "گفتمان بینرشته ای مدیریت بیماریهای مغز و اعصاب با طب ایرانی مستند به شواهد بالینی" که با حضور اندیشمندان طب رایج و طب نوین در محل کتابخانه فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد، به یکی از مشکلات جدی حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: متأسفانه برخی از پزشکان ارتباط مناسبی با بیمار برقرار نمیکنند و در معاینات خود با دقت بیمار را بررسی نمیکنند و این موضوع باعث میشود، شیادانی که به عنوان طب سنتی در سطح شهر کار میکنند از این فرصت استفاده کرده و خودشان را مطرح کنند.
این جراح مغز و اعصاب افزود: نگاه مطلوب و صحیح در طب، یک نگاه انسان مدار و توحیدی است و روح و روان بیمار را در کنار جسم او مدنظر قرار میدهد و اولویتش تقدم دادن به پیشگیری بر درمان است.
عرب خردمند ادامه داد: ما در حوزه طب سنتی نیازمند یک شبکه بهداشتی درمانی هستیم و در این شبکه است که طب سنتی میتواند جایگاه خودش را پیدا کند.
وی گفت: طب سنتی مانند هر رشته دیگری؛ رشته تخصصی پزشکی است و باید استانداردسازی شود و موارد کاربرد آن (اندیکاسیونهای آن) مشخص شود به نحوی که با نگاه و دانش طب رایج قابل فهم باشد.
عرب خردمند تاکید کرد: همه تخصصها از جمله تخصص طب سنتی باید با بهجای رقابت، رفاقت کنند.
وی افزود: تنها فارغ التحصیلان رشته پزشکی هستند که حق درمان و طبابت دارند و طب سنتی نیازمند پژوهشهای ساختارمند، چند مرکزی و به خصوص داوری برون گروهی است و باید طب رایج هم آنها را بپذیرد.
مهر
انتهای پیام/م
بازگشت به ابتدای صفحه