رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:
شیوع ۶ درصدی اختلالات یادگیری در کودکان/شناسایی اختلالات یادگیری در دوره پیش دبستانی و مقاطع اول و دوم ابتدایی
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با بیان اینکه بسیاری از اختلالات یادگیری در دوره پیش دبستانی و مقاطع اول و دوم ابتدایی شناسایی میشوند، گفت: ورود تیم توانبخشی در مدارس کمک فراوانی به تشخیص و درمان به موقع اختلالات در کودکان می کند.
1404/02/22 - 11:03
تاریخ و ساعت خبر:
216974
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سید علی حسینی امروز در نشست خبری که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد با بیان اینکه بسیاری از اختلالات یادگیری در دوره پیش دبستانی و مقاطع اول و دوم ابتدایی شناسایی میشوند، اظهار داشت: ورود تیم توانبخشی در مدارس کمک فراوانی به تشخیص و درمان به موقع اختلالات در کودکان می کند.
شیوع ۶ درصدی اختلالات یادگیری در کودکان
وی با اشاره به شیوع ۶ درصدی اختلالات یادگیری در کودکان و تاکید بر ضرورت ورود تیم توانبخشی در مهدهای کودک و مدارس ابتدایی، گفت: دسترسی عادلانه به خدمات توانبخشی برای کودکانی که دچار اختلالات یادگیری، جسمی و حرکتی هستند از طریق پوشش بیمهای ضروری است.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ،افزود: با آموزش به معلمان در تعامل با حوزه توانبخشی بیشترین کمک را برای کودکان دچار اختلالات یادگیری در کلاس درس می توان داشته باشیم که این امر خود می تواند برای داشتن جامعه فعال و پویا اثرگذار باشد.
حسینی در ادامه گفت: اختلالات یادگیری طیفی از مشکلات در کودکان است که در سالهای نخست پس از تولد شناخته نمیشود و در زمان پیش دبستانی یا پایههای اول و دوم دبستان خود را نشان می دهد که نیاز به انجام خدمات توانبخشی تخصصی است .
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به اینکه برخی از اختلالات نظیر اتیسم یا فلج مغزی به وسیله گروه پزشکی متخصص شناسایی میشوند ، تصریح کرد: با مداخلات زود هنگام توانبخشی متشکل از گروههای پزشکی متخصصان اطفال با گرایش های تخصصی مغز و اعصاب روانپزشکی می توان به تشخیص و درمان دارویی این افراد کمک کرد.
انتهای پیام/*
خبرنگار: سیما حسینی

بازگشت به ابتدای صفحه