طرز تهیه کباب تابه ای با سس مخصوص

در نهایت سس را به‌آرامی روی ترکیب گوشت و سبزیجات بریزید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم، مواد کاملاً پخته و طعم‌دار شوند. نتیجه، غذایی فوق‌العاده خوشمزه با طعمی ملایم، کمی ترش و بسیار دل‌نشین خواهد بود.
طرز تهیه کباب تابه ای با سس مخصوص
1404/02/22 - 12:25
تاریخ و ساعت خبر:
216995
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - اگر به دنبال یک غذای خانگی خوش‌عطر و ساده با طعمی متفاوت هستید، کباب تابه‌ای با لایه‌هایی از سیب‌زمینی، گوجه و فلفل، همراه با سسی غلیظ و ترش‌مزه، پیشنهادی بی‌نظیر است. این غذا، با طرز تهیه آسان و مواد در دسترس، می‌تواند سفره شما را رنگین و دل‌چسب کند.
مواد اولیه:
-گوشت چرخ‌کرده
-پیاز رنده‌شده
-ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه)
-سیب‌زمینی حلقه‌شده
-گوجه‌فرنگی حلقه‌شده
-فلفل سبز یا دلمه‌ای
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده‌شده و ادویه‌ها کاملاً ورز دهید تا کاملاً یکدست شود. این مخلوط را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خورد گوشت برود.
در این فاصله، کف تابه را با لایه‌هایی از سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی بچینید. سپس فلفل‌ها را اضافه کنید. حالا گوشت را به صورت لایه‌ای روی فلفل‌ها پهن کرده و آماده پخت شوید.
برای تهیه سس:
در یک تابه دیگر کمی روغن داغ کنید. سیر رنده‌شده و گشنیز را کمی تفت دهید. سپس رب گوجه و رب انار را اضافه کرده و با نمک، سماق و فلفل ترکیب کنید. کمی آب جوش به آن بیفزایید تا سس غلیظ و خوشرنگی به‌دست آید.
در نهایت سس را به‌آرامی روی ترکیب گوشت و سبزیجات بریزید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم، مواد کاملاً پخته و طعم‌دار شوند. نتیجه، غذایی فوق‌العاده خوشمزه با طعمی ملایم، کمی ترش و بسیار دل‌نشین خواهد بود.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
کباب تابه ای،طرزتهیه،غذای خانگی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو