طرز تهیه شاورما، غذای محبوب ترکیه و لبنان

با طرز تهیه شاورما یکی از غذاهای ترکیه و لبنان آشنا شوید.
طرز تهیه شاورما، غذای محبوب ترکیه و لبنان
1404/02/27 - 12:25
تاریخ و ساعت خبر:
217165
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - شاورما یکی از انواع غذاهای محبوب کشورهای ترکیه و لبنان است که با مرغ یا گوشت قرمز تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم مقدار مورد نیاز
سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
ماست 1 پیمانه
آب لیموترش 3/1 پیمانه
روغن زیتون 3/1 پیمانه
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
نان پیتا 4 عدد
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
پودر کاری، پودر زنجبیل و دارچین از هر کدام 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز نصف قاشق چایخوری
زیره سبز نصف قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه 2 حبه سیر را رنده کرده و به همراه روغن مایع، آب لیمو ترش، ماست چکیده، مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد داخل کاسه را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه گوشت قرمز یا گوشت مرغ را به صورت نواری های باریک و نازک برش می زنیم و داخل مخلوط پیاز و ماست می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 1ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود. پس از گذشت یک ساعت گوشت را از یخچال خارج می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا تکه های گوشت را از مواد خارج می کنیم و در کره سرخ می کنیم. در حین سرخ کردن گوشت سس مایونز را به همراه 3 قاشق غذاخوری ماست چکیده مخلوط می کنیم. سیر باقیمانده را نیز رنده می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد نان های پیتا را روی سطح کار قرار می دهیم و روی هر کدام مقداری رب انار می مالیم و به طور یکدست روی سطح نان ها پخش می کنیم. حالا از تکه های گوشت مرغ یا گوشت قرمز روی نان قرار می دهیم.
مرحله ششم
سسی که از ترکیب سس مایونز و ماست درست کردیم را روی گوشت می ریزیم. در ادامه گوجه فرنگی ، خیارشور و کاهو را خرد می کنیم و به مقدار مناسب روی هر نان قرار می دهیم. در اخر نان ها را به صورت لقمه ای می پیچیم و سرو می کنیم.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
شاورما، غذاهای ترکیه و لبنان ، تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو