طرز پخت شامی رودباری، آبدار و خوش طعم

شامی رودباری تا حدودی با کتلت شباهت دارد، اما روغن زیتون و سبزی‌هایی که در ترکیبات آن به کار می‌رود، طعم آن را لذیذتر و متفاوت می‌کند.
طرز پخت شامی رودباری، آبدار و خوش طعم
1404/03/25 - 12:25
تاریخ و ساعت خبر:
267887
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - شامی رودباری همانطور که از اسمش پیداست یکی از غذاهای محلی شمال ایران است که امروز قصد داریم طرز تهیه این غذای خوشم طعم و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
شامی رودباری تا حدودی با کتلت شباهت دارد، اما روغن زیتون و سبزی‌هایی که در ترکیبات آن به کار می‌رود، طعم آن را لذیذتر و متفاوت می‌کند. با ما همراه باشید:
مواد اولیه
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم ترکیب گوسفند و گوساله
پیاز ۱ عدد
پودر گلپر۱ قاشق چای خوری
زردچوبه قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
سبزی شمالی پلنگ مشک ۳ قاشق غذاخوری ( اگر این سبزی ها را نداشتید یک قاشق غذاخوری جعفری خشک، یک قاشق غذاخوری گشنیز خشک و یک قاشق چای خوری آویشن، ریحان و نعنا خشک را با هم ترکیب کنید)
روغن زیتون بودار هرچقدر بیشتر بهتر
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
رب انار یک قاشق چای خوری
گوجه فرنگی پوره شده ۴ عدد
طرز تهیه
یک پیاز بزرگ را رنده می کنیم، آب آن را می گیریم و به گوشت اضافه می کنیم. در ادامه زردچوبه، گلپر، نمک و پلنگ مشک یا سبزی های جایگزین را به گوشت اضافه می کنیم و ورز می دهیم. بهتر است برای ۳ ساعت گوشت را داخل یخچال استراحت دهیم. به اندازه یک نارنگی کوچک از گوشت بر می داریم و آن را گرد می کنیم و در دست مان به شکل دایره ای پهن می کنیم. این کار را تا تمام شدن گوشت ها انجام می دهیم.
شامی ها را داخل یک ماهیتابه می چینیم و روی گوشت ها را حسابی روغن زیتون بودار می ریزیم حدود یک لیوان. حالا شامی ها را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گوشت ها بپزد و آب آن حسابی کشیده شود. بعد از اینکه شامی ها پخت آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
داخل همان تابه که گوشت ها را سرخ کردیم، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک قاشق رب انار می ریزیم و تفت می دهیم، زمانی که رنگ انداخت ۴ عدد گوجه فرنگی پوره شده را به آن اضافه می کنیم. در ادامه که سس به روغن افتاد و غلیظ شد، نمک اضافه می کنیم و شامی ها را داخل سس می چینیم و درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم تا ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند و طعم ها خوب به خورد هم برود و به روغن بیفتد. غذا آماده است و شما می توانید آن را با کته میل کنید. نوش جان.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
شامی رودباری،تغذیه،طرز تهیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو