معاون امنیتی، اجتماعی استانداری همدان
معاون امنیتی، اجتماعی استانداری همدان از تشدید نظارت در حوزه کودکان کار و خیابانی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - همدان،حسن رضانیا در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، زن و خانواده ، اظهار کرد: تشدید نظارت در حوزه کودکان کار و خیابانی توسط دستگاههای متولی مورد اهمیت و تاکید است.
رضانیا با بیان اینکه آمار کودکان کار به صورت واقعی باید مشخص شود، تصریح کرد: وضعیت استان در حوزه کودکان کار و خیابانی بحرانی و بغرنج نیست اما برای مواجهه با این آسیب باید نگرانی داشته باشیم و از ظرفیت همه دستگاه های اجرایی استفاده شود.
وی ادامه داد: دستگاههای اجرایی مکلف هستند با بهزیستی همکاری کنند و ظرفیت دستگاهها در اختیار بهزیستی قرار گیرد تا مدیریت همافزایی وجود داشته باشد.
معاون امنیتی استانداری همدان در رابطه با مساله جوانی جمعیت، مطرح کرد: جوانی جمعیت از سیاستهای اصلی و جدی است چراکه نگرانی داریم که کشور به سمت سالمندی دارد میرود.
رضانیا ادامه داد: نرخ امید به زندگی افزایش پیدا کرده که نشان میدهد دولتها اقدامات خوبی در این زمینه داشتند و الان امید به زندگی بیش از ۷۰ سال است.
معاون امنیتی استاندار همدان در پایان خاطرنشان کرد: دستگاههای فرهنگی باید فعال شوند و گرههای ذهنی تشکیل خانواده و فرزندآوری از بین برود.
شناسایی ۱۰۲ کودک کار در همدان
مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری همدان نیز از شناسایی ۱۰۲ کودک کار در همدان خبر داد و اظهار کرد: کودکانی با سن ۶ تا ۱۸ سال که بخشی از روز را کار میکنند، کودکان کار را تشکیل می دهند.
غلامرضا فریدونی تصریح کرد: عمده دلایل به وجود آمدن کودکان کار، توسعه شهرنشینی و مسائل معیشتی و مهاجرت است.
وی بیان کرد: ۱۰۲ کودک کار در سال ۱۴۰۱ در استان همدان توسط بهزیستی شناسایی شدند که شامل ۸۹ پسر و ۱۳ دختر است که بیشتر ۱۲ تا ۱۵ ساله و شامل دانشآموزان متوسطه هستند.
مدیرکل فنیوحرفهای استان همدان نیز در ادامه از آموزش ۱۵۵ کودک کار در سال ۱۴۰۱ خبر داد و مطرح کرد: ۱۵۵ کودک کار را در سال جاری به صورت رایگان آموزش دادیم.
وهب مختاران تصریح کرد: آمار مشخصی از کودکان کار وجود ندارد اما زمینه آموزش هر فردی که به ما معرفی شود، به صورت رایگان در ۵۰۰ حرفه فراهم است.
در پایان محمدمهدی شاه قدمی، مدیرکل بهزیستی استان همدان از روند افزایشی کودکان کار در همدان خبر داد و گفت: آمار کودکان کار در استان رو به افزایش است و به نظر نمیرسد با توجه به توسعه شهرنشینی، مشکلات معیشتی و مسائل فرهنگی روند کاهشی داشته باشد.
انتهای پیام/*