تماشای آسمان فردا شب را به‌هیچ‌وجه از دست ندهید

ماه کامل ژوئن که ماه توت فرنگی نیز نامیده می‌شود، در روز ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد/ بامداد یکم تیر به وقت ایران) رخ می‌دهد.
تماشای آسمان فردا شب را به‌هیچ‌وجه از دست ندهید
1403/03/31 - 18:41
تاریخ و ساعت خبر:
194712
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - ماه کامل ژوئن که ماه توت فرنگی نیز نامیده می‌شود، در روز ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد/ بامداد یکم تیر به وقت ایران) رخ می‌دهد.
رصدگران اقیانوسیه در روز ۲۰ ژوئن شاهد عبور ماه تقریبا کامل از مقابل ستاره قلب‌العقرب، درخشان‌ترین ستاره صورت فلکی کژدم خواهند بود. این ماه کامل یک روز بعد از انقلاب تابستانی که طولانی‌ترین روز سال است، اتفاق می‌افتد. ماه کامل هر ۱۹ تا ۲۰ سال یکبار پس از انقلاب تابستانی رخ می‌دهد. ماه یک روز قبل از کامل شدن از مقابل ستاره قلب‌العقرب می‌گذرد.
اگرچه این ماه شباهتی به توت فرنگی نخواهد داشت و احتمالا تنها رنگ آن کمی‌ طلایی‌رنگ می‌شود، اما علت انتخاب این نام همزمانی وقوع این پدیده با فصل برداشت توت‌فرنگی در شمال شرقی ایالات متحده است. قبایل بومی آمریکا از ماه توت‌فرنگی برای شناسایی زمان مناسب برداشت توت‌فرنگی استفاده می‌کردند.
ماه کامل زمانی اتفاق می‌افتد که ماه در مقابل خورشید قرار می‌گیرد و زمین بین این دو قرار دارد. در سمت شب زمین، بینندگان می‌توانند یک ماه کاملا روشن را ببینند. ماه کامل نسبت به موقعیت ماه و زمین محاسبه می‌شود. زمان یک ماه کامل در سراسر جهان یکسان است، به این معنی که هر گونه تفاوت درک شده در چنین زمانی صرفا به دلیل منطقه زمانی است.
به گفته ناسا این ماه، کم‌ ارتفاع‌ترین ماه کامل سال خواهد بود.
از آن جا که زمان طلوع این ماه کامل ۲۱:۰۸ به وقت منطقه زمانی شرقی و ۰۴:۳۸ بامداد به وقت ایران و نزدیک به طلوع آفتاب است، ممکن است تماشای ماه برای مدت طولانی در این زمان ممکن نباشد.
سیارات قابل مشاهده
سیاراتی همچون زحل، مریخ و مشتری نیز در آسمان قبل از طلوع ماه قابل مشاهده خواهند بود. عطارد، زهره و مشتری تا حد زیادی در نور خورشید برای افرادی که در عرض‌های جغرافیایی میانه شمالی هستند، گم می‌شوند.
زحل اولین سیاره‌ای خواهد بود که قابل رؤیت می‌شود و به دنبال آن مریخ قابل مشاهده خواهد شد. برای کسانی که از جنوب خط استوا آسمان را تماشا می‌کنند، زحل و مریخ تا زمان طلوع خورشید در آسمان ظاهر می‌شوند.
ایسنا
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
ایالات متحده، ایران، قلب، ناسا، نور خورشید ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
طبیعت و گردشگری
V
آرشیو