آموزش یک مدل مرغ مزه‌دار شده، طعم هیجان‌انگیز و لذیذ

مرغ مزه‌دار شده یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با ادویه و مواد دیگر مزه‌دار می‌شود و داخل فر می‌پزد.
آموزش یک مدل مرغ مزه‌دار شده، طعم هیجان‌انگیز و لذیذ
1403/07/24 - 12:27
تاریخ و ساعت خبر:
199147
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد. پختن مرغ در فر روش‌های متفاوتی دارد، ولی در همه آنها یک اصل مهم وجود دارد و آن هم مزه‌دار کردن مرغ با سبزیجات و ادویه‌ها است که در طعم مرغ تاثیر شگفت‌انگیزی دارد. اگر دوست دارید یک روش ویژه برای مزه‌دار کردن مرغ قبل از پخت را بدانید، حتما در ادامه این مطلب با آموزش این مرغ خوشمزه و لذیذ همراه ما باشید.
مواد لازم
ران یا مغز ران: ۴ عدد
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
لیمو تازه: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
جعفری تازه و خرد شده: یک دوم پیمانه
عسل: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، آویشن، پودر زیره و پاپریکا: به میزان لازم
سیب زمینی: ۲ عدد
طرز تهیه
برای درست کردن این مرغ مزه‌دار شده خوشمزه، ابتدا روغن زیتون، سیر رنده شده، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، آویشن، پودر زیره و پاپریکا را داخل یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. تکه‌های مرغ را داخل سینی فر بچینید و سسی را که درست کرده‌اید، روی آن بریزید و با دست خوب تکه‌های مرغ را ماساژ بدهید تا سس به خورد مواد برود. در آخر عسل را روی مرغ بریزید و ۱ عدد لیمو را به صورت ورقه‌ای برش بزنید و روی تکه‌های مرغ قرا بدهید. سیب زمینی‌ها را هم پوست و خرد کنید و اطراف مرغ قرار بدهید. حالا روی سینی فر فویل بکشید و آن را داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت قرار بدهید تا بپزد. نیم ساعت آخر پخت حتما فویل را از روی سینی بردارید تا روی مرغ هم طلایی شود. این مرغ خوشمزه را می‌توانید همراه با برنج یا به تنهایی به صورت خوراک در کنار سبزیجات سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم
۱ـ برای پخت این مرغ می‌توانید به جای فر از دستگاه سرخ‌کن بدون روغن (ایرفرایر) هم استفاده کنید.
۲ـ سعی کنید از روغن زیتون مرغوب برای پخت این مرغ استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
مرغ مزه دار، طرز تهیه،آشپزی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو