رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت عنوان کرد؛

توقف توزیع شیر رایگان در مدارس/ درخواست از سازمان برنامه و بودجه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، با اشاره به توقف توزیع شیر رایگان در مدارس، از سازمان برنامه و بودجه خواست اعتبار مورد نیاز توزیع شیر رایگان در مدارس را تأمین کند.
توقف توزیع شیر رایگان در مدارس/ درخواست از سازمان برنامه و بودجه
1403/07/24 - 21:43
تاریخ و ساعت خبر:
199197
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - محمداسماعیل مطلق، روز سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ در همایش ملی امنیت غذایی با رویکرد پدافند غیرعامل، گفت: امنیت غذایی به معنای دسترسی همه مردم به غذای کافی، سالم و مقوی برای دستیابی به زندگی سالم و فعال است.
وی افزود: اگر به ارتقای سواد سلامت تغذیه‌ای مردم توجه کنیم، می‌توانیم برای مؤلفه‌های «اقتدار غذایی»، «ارتقا سلامت جامعه» و «افزایش امید به زندگی» برنامه‌ریزی کنیم.
مطلق با بیان اینکه برخی مسائل می‌توانند امنیت غذایی را تحت تأثیر قرار دهند، گفت: «شوک‌های اقتصادی» و «تغییرات اقلیمی» می‌توانند امنیت غذایی را تحت تأثیر قرار دهند. جهان با پدیده تغییرات اقلیمی مواجه است و تغییرات اقلیمی بر آب، هوا و غذا تأثیرات عمده دارد. سیل، فرونشست زمین و بسیاری از موارد دیگر به دلیل تغییرات اقلمی است.
وی درباره ضرورت امنیت غذایی خاطرنشان کرد: امنیت غذایی، زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است و از حلقه‌های مهم امنیت کشور است. نتایج مطالعات بیانگر این است که امنیت غذایی بر هزینه‌های بهداشت و درمان نیز اثرگذار است.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی افزود: میزان هزینه‌های بهداشت و درمان کشورهایی که با «ناامنی غذایی خفیف» مواجه هستند، ۱۹ درصد است. همچنین میزان هزینه‌های درمانی و بهداشتی در کشورهایی که با «ناامنی غذایی متوسط» و «ناامنی غذایی شدید» مواجه هستند به ترتیب ۳۲ و ۷۶ درصد است.
وی با اشاره به اجرای برنامه نان کامل و توزیع شیر رایگان در مدارس، توضیح داد: سه برنامه «نان کامل»، «توزیع شیر رایگان در مدارس» و «طرح کالابرگ الکترونیک» در راستای امنیت غذایی کشور اجرا شده‌اند. امیدواریم که این برنامه‌ها ادامه داشته باشد؛ در حال حاضر، توزیع شیر رایگان در مدارس متوقف شده و از سازمان برنامه و بودجه می‌خواهیم اعتبار مورد نیاز توزیع شیر رایگان در مدارس را تأمین کند.
مطلق گفت: ۶۲ هزار مدرسه در سال گذشته از توزیع شیر رایگان برخوردار بودند و سازمان تأمین اجتماعی با تأمین منابع از محل‌های دیگر می‌تواند منابع اعتباری مورد نیاز برای توزیع شیر در مدارس را فراهم کند. دانش‌آموزان ۶۲ هزار مدرسه طی دو نوبت در هر هفته شیر رایگان دریافت می‌کردند و نتایج این طرح بیانگر این است که توزیع شیر رایگان بر سلامت آنها مثل چاقی و سوءتغذیه اثرگذار است. اعتبار مورد نیاز برای توزیع شیر مدارس در سال آینده در بودجه لحاظ شد اما در سال جاری بودجه‌ای برای این طرح در نظر گرفته نشده است.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
شیر مدرسه، محمداسماعیل مطلق، شورای عالی سلامت و امنیت غذایی،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو