مدرس دانشگاه و کارشناس ارشد مدیریت آموزشی:

افزایش پیوند بین والدین و کودک باعث افزایش حس همدلی در کودک و کاهش استرس در وی خواهد شد

بلیده گفت:خواندن کتاب برای کودکان از سوی والدین ،ضمن ایجاد اوقات مفرح و شاد در کانون خانواده در یادگیری و آموزش مهارت‌های زندگی به کودکان کمک می‌کند و باعث رشد تکامل ذهنی و رفتاری در آنها می‌شود .
افزایش پیوند بین والدین و کودک  باعث افزایش حس همدلی در کودک و کاهش استرس در وی  خواهد شد
1403/08/27 - 12:12
تاریخ و ساعت خبر:
210164
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سیستان و بلوچستان، فریبا بلیده مدرس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار زنان ایران در خصوص آثار اهل مطالعه بودن والدین بر روی تربیت فرزندان و اهل مطالعه شدن آنان گفت : اگر به عنوان یک ولی بخواهیم فرهنگ کتاب و کتابخوانی را گسترش بدهیم و از طرفی نقش بسزایی در تعلیم و تربیت فرزندان سرزمینمان داشته باشیم باید از روش‌ها و شیوه‌های صحیح شروع کنیم و این شیوه‌ها باید آنقدری قوی و محکم باشند که جای هیچ گونه گسلی را نتوان میان آنها ایجاد کرد مثلاً برای شروع کتابخوانی در کودکانی که ممکن است در ابتدا علاقه‌ای به کتاب نشان ندهند باید از کتاب‌ها و مجلات طنز و حاوی عکس و حتی صوتی یا استفاده کنیم در واقع شروع کتابخوانی کودکان همراه با انتخاب کتاب‌های طنز و سرگرم کننده بسیار تاثیر گذار است.
وی در ادامه افزود : عادت کتابخوانی را از همان سنین کودکی باید در فرزندان ایجاد کرد والدین به عنوان الگوی رفتاری مهم برای کودکان باید اهل مطالعه باشند چرا که اگر آنان از کتابخوانی لذت ببرند فرزند آنان هم از مطالعه لذت خواهد برد و یا اینکه اگر ما والدین بتوانیم پس از مطالعه بخشی از مطالبی را که خوانده‌ایم با لذت برای کودک خود تعریف کنیم این باعث می‌شود فرزندمان در مطالعه با ما همراه و همگام شود چرا که مطالعه خود یک نوع آموزش غیر مستقیم است که کودک را با بسیاری از مفاهیم اجتماعی مثل صلح، دوستی، صبر و ... آشنا خواهد کرد.
مدرس دانشگاه اظهار داشت: آنچه که بر تاثیر و نقش مطالعه کتاب می‌افزاید تاثیر کتابخوانی بر افراد در سنین کودکی و افزایش توانمندی آنان است. خواندن کتاب برای کودکان از سوی والدین ،ضمن ایجاد اوقات مفرح و شاد در کانون خانواده در یادگیری و آموزش مهارت‌های زندگی به کودکان کمک می‌کند و باعث رشد تکامل ذهنی و رفتاری در آنها می‌شود.
بلیده ضمن اشاره به اهمیت و آثار کتابخوانی در کودکان گفت: کتاب خواندن برای کودکان در صورتی که مستمر و هدفمند باشد می‌تواند به تدریج آنها را به کتاب علاقمند کند و این مطالعه خود باعث مواردی مثل: رشد مغزی و عاطفی کودک، تضمین کننده موفقیت کودک در مدرسه، بهبود مهارت‌های زبانی، افزایش شناخت در مورد موضوعات مختلف، افزایش خلاقیت و قوه تخیل، افزایش علاقه به دانش و یادگیری، افزایش تمرکز در کودک و همچنین بهترین تمرین برای مغز می‌باشد
وی گفت : افزایش پیوند بین والدین و کودک باعث افزایش حس همدلی در کودک و کاهش استرس در وی خواهد شد اگر ما والدین اطلاعات جامع و کاملی از اهمیت مطالعه و کتابخوانی داشته باشیم و بدانیم که اهل مطالعه بودن در تربیت چقدر مثمر ثمر خواهد بود قطعاً کودکانمان را تشویق به مطالعه خواهیم کرد.
وی در پایان گفت: والدین باید با توجه به نقش رسانه‌های دیداری و شنیداری ، فضای مجازی و با مدیریت فرهنگی همه و همه دست در دست هم داده و تلاش کنند تا کودکان و نوجوانان را به سمت و سوی مطالعه و کتابخوانی هدایت کنند.
امید که بتوانیم با تشویق فرزندان به‌ سمت مطالعه ایرانی همیشه آگاه ، آباد و جهانی همیشه در صلح و آرامش داشته باشیم.

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
رابطه والدین و کودک، استرس کودکان، کتابخوانی ف
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سیستان و بلوچستان
V
آرشیو