سم‌زدایی بدن با ۵ ماده غذایی

رژیم غذایی سم‌زدایی که با عنوان رژیم «دیتاکس» شناخته می‌شود، به یک مداخله غذایی کوتاه‌مدت برای حذف سموم از بدن اشاره دارد.
سم‌زدایی بدن با ۵ ماده غذایی
1403/08/29 - 13:14
تاریخ و ساعت خبر:
210198
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - اصطلاح «سم» به آلاینده‌ها، مواد شیمیایی مصنوعی، فلزات سنگین و غذاهای فرآوری‌شده اشاره دارد که می‌توانند بر سلامتی تأثیر منفی بگذارند. «سم‌زدایی» نیز به معنای پیروی از یک رژیم غذایی برای حذف سموم از بدن است. هرچند بدن به طور طبیعی از طریق کبد و کلیه می‌تواند این مواد مضر را از بین ببرد، اما برخی مواد غذایی هم هستند که فرایند سم‌زدایی را تسریع و به پاکسازی کلی بدن کمک می‌کنند:
۱) مرکبات
میوه‌های مرکباتی سرشار از ویتامین C هستند؛ این ویتامین یک ریزمغذی حیاتی است که فرآیندهای سم‌زدایی طبیعی بدن را تقویت می‌کند. ویتامین C برای تولید گلوتاتیون، ترکیبی که به مسیرهای سم‌زدایی کبد کمک می‌کند، ضروری است. مرکبات هم‌چنین حاوی مقادیر زیادی آب هستند که به آبرسانی بدن و دفع مواد زائد کمک می‌کنند.
۲) زردچوبه
کورکومین، یک ترکیب فعال در زردچوبه، دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است و به محافظت از کبد، که ارگان حیاتی بدن برای حذف سموم است، کمک می‌کند. کورکومین هم‌چنین می‌تواند تولید گلوتاتیون را تحریک کند؛ آنتی اکسیدانی که بدن برای تقویت فرآیند سم‌زدایی از آن استفاده می‌کند.
۳) پیاز و سیر
مواد غذایی، مانند پیاز و سیر، که گوگرد بالایی دارند نیز می‌توانند به سم‌زدایی طبیعی بدن کمک کنند. خوردن غذاهای غنی از گوگرد سطح گلوتاتیون بدن را افزایش می‌دهد و سم‌زدایی را تسهیل می‌کند.
۴) کلم بروکلی
سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی، سرشار از سولفورافان و ایندول-۳-کاربینول و هم‌چنین فیبر و سایر آنتی اکسیدان‌ها هستند که این ترکیبات در مراحل مختلف سم‌زدایی نقش قابل توجهی دارند. آنتی اکسیدان‌های موجود در کلم بروکلی از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کنند و فیبر به حرکت مواد زائد از طریق سیستم گوارش کمک می‌کند.
۵) آب
مصرف آب کافی در فرایند سم‌زدایی مهم است و به بدن کمک می‌کند تا سریع‌تر از شر سموم خلاص شود. بدن ما به آب کافی برای حل کردن سموم در آب نیاز دارد تا بتواند راحت‌تر آنها را از طریق ادرار و مدفوع دفع کند.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
رژیم غذایی، بدن انسان، دستگاه گوارش
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو