مدیرکل دفتر امور زنان استانداری خراسانرضوی:
غفلت از نقش خواهران بسیجی در احیای فرهنگ اسلامی
مدیرکل امور دفتر زنان استانداری خراسان رضوی گفت: با رجوع به کلام امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب درمیيابيم نقش خواهران بسيجی در احيای فرهنگ اسلامی جامعه مورد تغافل قرار گرفته است.
1403/09/06 - 10:57
تاریخ و ساعت خبر:
210582
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - شیوا خوشنسب در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری زنان نیوز از خراسان رضوی، اظهار کرد: نقش مثبت زنان و دختران در پیروزی انقلاب اسلامی از چنان اهمیتی برخوردار بود که رهبر کبیر انقلاب بارها و بارها به آن اشاره کردهاند.
وی تصریح کرد: زنان در جریان انقلاب اسلامی علاوه بر انجام دادن وظایف خود در خانواده نقش بسیار باشکوهی در راهپیماییها و پیروزی انقلاب داشتند، زنان در جریان جنگ تحمیلی در پشتیبانی از رزمندگان نیز تلاش شایستهای داشتند.
خوش نسب، بیان کرد: در شرایط کنونی نیز که دشمنان با توطئه و نقشههای مختلف قصد به انحراف کشاندن جوانان را دارد، زنان نقش مهمی در خنثی کردن این توطئه ها دارند.
وی تربیت دینی و صحیح فرزندان را یکی از بزرگترین وظایف زنان دانست و گفت: حفظ حجاب و عفاف زنان و دختران علاوه بر اینکه بر ارزشهای آنان میافزاید، در سلامت فضای جامعه نیز تاثیرگذار است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی تاکیدکرد: اگر تاریخ انقلاب اسلامی که اکنون نزدیک به چهل و ششمین سالگرد آن هستیم را چون کتابی ارزشمند بنگریم، یقیناً روشنترین فراز آن مربوط به باور حقیقی معمار کبیر انقلاب و رهبر معظم انقلاب به جامعه زنان است و این مهم را در حضور موثر و فعالانه زن در مهمترین مناسبات سیاسی وقت شاهد بودهایم.
ارتقای امید اجتماعی با توسعه پایدار جامعه زنان
وی گفت: در این مقطع از زمان بیش از هر دوره دیگری به تلاشی جهادگونه در جهت ارتقای سطح امید اجتماعی جامعه نیازمندیم و این اصل مهم از مسیر تلاش برای توسعه پایدار جامعه زنان میگذرد.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی با تأکید بر اینکه تفکر بسیجی حيات معقول و تکاملبخش انسان را فراهم میآورد، اضافه کرد: فرهنگ و تفکر بسيج حقيقتی است که در آن والاترين ارزشهای انسانی رشد و تکامل مییابد و مملو از شايستگی و بايستگی است.
وی در ادامه افزود: تفکر بسیجی دارای ابعاد مادی و معنوی است و در یک کلام، فرهنگی است که اصول و تعاليم آن بر پايه اسلام بنا نهاده شده است.
خوشنسب اظهار کرد: با رجوع به کلام حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب درمیيابيم آن چيزی که تاکنون دانسته يا ندانسته مورد تغافل قرار گرفته نقش ويژهای است که زنان به ويژه خواهران بسيجی در احيای فرهنگ اسلامی جامعه میتوانند ايفا کنند.
وی با اشاره به وظيفه خطير تربيتکنندگی که خداوند متعال بسترهای آن را در خلقت تکوينی زن به وديعه نهاده است، بیان کرد: اين وظيفه ابتدا متوجه شخص زن و پيراستن نفس و وجودش از هر گونه پليدی و آراسته شدن به همه فضايل اخلاقی است.
زن، عنصری سازنده در اجتماع
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی زن را عنصری سازنده در اجتماع دانست و اظهار کرد: امام خامنهای تمدن را به دو بخش تقسيم کردند: بخش ابزاری تمدن که اين بخش همان ارزشهایي است که ما امروز به عنوان پيشرفت کشور مطرح میکنيم نظیر علم، اختراع، صنعت، سياست، اقتصاد، اقتدار سياسي و نظامي، اعتبار بينالمللي، تبليغ و ابزارهاي تبليغ که بخش سخت افزاری تمدن به حساب میآيد.
وی ادامه داد: بخش ديگر تمدن، بخش حقيقي است که از آن به عنوان عقل معاش ياد میشود و آن چيزهائي است که متن زندگي ما را تشکيل میدهد؛ و آن سبک زندگي است که بخشی به رفتارهای خانوادگی ما و بخشی ديگر به رفتارهای اجتماعی ما مربوط میشود. و اینها بخش نرمافزاری تمدن است.
خوشنسب عنوان کرد: بر اساس فرمايشات رهبر معظم انقلاب اگر ما در بخشي که متن زندگي است، پيشرفت نکنيم، پيشرفتهايي که در بخش ابزاری کرديم، نميتواند ما را رستگار کند، نميتواند به ما امنيت و آرامش
ببخشد.
تفکر بسیجی برگرفته از مکتب اسلام
وی فرهنگ و تفکر بسیج را پیام و منش و روشی برگرفته از مکتب حیات بخش اسلام دانست و گفت: خواهران بسیجی با الهام از بزرگ بانوی جهان اسلام حضرت زینب کبری (س) وظیفه انتقال آن را به خانواده و جامعه برعهده دارند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی بیان کرد: خواهران و بانوان بسیجی در خانواده میتوانند با مهیا کردن فضای مناسب، شرایط لازم برای ترويج ارزشها و فرهنگ و تفکر بسیجی را در خانواده فراهم کنند و در جامعه نیز نسبت به فراهم ساختن شرایط، انتقال پیامهای بهجا و به موقع و ایجاد فضای روحافزا در ترویج فرهنگ و تفکر بسیج خود را مسئول بدانند.
انتهای پیام/*
بازگشت به ابتدای صفحه