خراسان رضوی ؛ طرقبه

روایت جهاد اقتصادی بانوی بسیجی از شروع کار تا ثبت برند مواد غذایی/ برندهای مواد غذایی که برکتش در سبد درآمد بانوان دیگر وارد شده

بانوی کارآفرین، تولید کننده بسیجی و همسر جانباز دوران دفاع مقدس از روستای جاغرق طرقبه با تلاش و پشتکار توانسته از صفر شروع کند و با تولید پیراشکی با نام « تحفه آتنه» هم برای خود و خانواده اش و هم برای ۱۰ بانوی دیگر سرپرست خانواده ایجاد اشتغال کند.
روایت جهاد اقتصادی بانوی بسیجی از شروع کار تا ثبت برند مواد غذایی/ برندهای مواد غذایی که برکتش در سبد درآمد بانوان دیگر وارد شده
1403/09/06 - 11:30
تاریخ و ساعت خبر:
210585
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - مریم غلامی، بانوی کارآفرین و تولید کننده بسیجی، ۴۹ ساله ساکن روستای جاغرق طرقبه، که با تلاش و پشتکار توانسته با تولید پیراشکی با نام « تحفه آتنه» هم برای خود و خانواده اش و هم برای ۱۰ بانوی دیگر سرپرست خانواده ایجاد اشتغال کند، در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: در سال ۱۳۷۰ ازدواج کردم و دارای دو دختر و یک پسر هستم همسرم جانباز دوران دفاع مقدس است، همسرم در ۱۶ سالگی از طرف بسیج به جبهه رفته و در سال ۶۳ عملیات والفجر ۸ در ایلام مجروح شد و چند روزی در بیمارستان صحرایی ایلام بستری بود و بعد با هواپیما به بیمارستان قائم منتقل می شود بعد از بهبودی دوباره به جبهه رفته و ۲ سال سربازی نیز خدمت کرده است و بعد در سن ۲۴ سالگی با من ازدواج می کنند من آن زمان ۱۵ سال داشتم.
وی با اشاره به اینکه همسرم چون جانباز اعصاب و روان است نتوانست جایی مشغول کار باشد و کار کردن برای او‌ مشکل بود و در حال حاضر هم یک حقوق ناچیزی از بنیاد جانبازان دریافت می کند، گفت: علاقمند بودم که بتوانم درآمدی داشته باشم و به اقتصاد خانواده ام کمک کنم، به همین خاطر چندین شغل مختلف را تجربه کرد، تابستان ها در باغات به جمع آوری توت خشک و میوه چینی مشغول بودم و زمستان ها هم لخ بافی و بافتنی انجام می دادم تا بتوانم منبع درآمدی داشته باشم.
به من پیشنهاد تولید پیراشکی دادن اما نمی‌دانستم با چه موادی درست می شود
غلامی با اشاره به اینکه سال ۸۴ یک نفر به من پیشنهاد تولید پیراشکی را داد و گفت شما چون خیلی فعال هستید می توانید پیراشکی برای آشکده های جاغرق تهیه کنید، تاکید کرد: من آن زمان حتی نمی دانستم اصلا پیراشکی با چه موادی درست می شود یک دانه پیراشکی گرفتم و به قول معروف آن را کالبد شکافی کردم تا اینکه کم کم شروع کردم با مدل های مختلف پیراشکی درست کردن، تا به نتیجه رسیدم.

بانوی کارآفرین بسیجی در ادامه افزود: چند ماهی از شروع به کار درست کردن پیراشکی گذشته بود که به دنبال بازار عرضه و فروش بودم، کار تهیه و طبخ پیراشکی را ابتدا در منزل با کمک همسرم و بچه ها انجام می دادم بعد از اینکه چندسالی گذشت و کارها سر و سامان گرفت به این فکر افتادم که دنبال گسترش کار باشم و به دنبال گرفتن سیب سلامت بودم.
وی اظهار کرد: سال ۸۵ من در منزل تهیه و طبخ پیراشکی داشتم و سال ۹۲ توانستم پروانه کسب بگیرم و حدود ۷ سال طول کشید تا توانستم کارگاهی برای خودم آماده کنم و در سال ۱۴۰۰ هم توانستم سیب سلامت بگیرم.
همیشه خودم را در جایگاه یک کارخانه دار می دیدم
غلامی بیان کرد: برای گرفتن سیب سلامت خیلی اذیت شدم اما چون این شغل را دوست داشتم و پشتکارم زیاد بود برای گرفتن سیب سلامت خیلی تلاش کردم، همیشه خودم را در جایگاه یک کارخانه دار می دیدم در حال حاضر هم خدا را شکر می کنم که به آن جایگاهی که دوست داشتم رسیدم.
بانوی کارآفرین جاغرقی افزود: از درآمد فروش پیراشکی زندگی ما تامین شد، دختران و تنها پسرم را به خانه بخت فرستادم کم کم زمینی خریدم و محل کارگاه را هم در همان زمین ساختم و تمام دستگاه های صنعتی مورد نیاز کارگاه را هم گرفتم و در حال کار هستم، غیر از خودم و دو سه نفر از خانواده ام حدود ۱۰ نفر خانم هایی که در کارگاه ما مشغول کار هستند بیشتر سرپرست خانواده هستند.
وی با اشاره به بازار عرضه محصولات تولیدی خود، گفت: ابتدای کار که سیب سلامت نداشتم فقط در محدوده جاغرق می توانستم عرضه محصول داشته باشم اما از وقتی که سیب سلامت گرفتم در کل ایران می توانم پیراشکی تحفه را توزیع کنم در حال حاضر تا حدودی در مکان هایی در مشهد این پیراشکی عرضه می شود، در طرقبه و مشهد در فروشگاه ها، کافی شاپ ها به نام «تحفه آتنه» همه جا توزیع می‌شود و استقبال خوبی از پیراشکی های ما شده است.
از درآمد فروش پیراشکی کارگاهی راه انداختم که ۱۰ خانم سرپرست خانواده نیز مشغول کار شدند
غلامی تصریح کرد: من تا به حال هیچ تبلیغی برای محصول تولیدی خود نداشتم تا همین الان هم که پیشرفت داشته ام خود پیراشکی و کیفیت آن جذب مشتری داشته است.
وی با اشاره به اینکه مشوق و راهنمای من در مسیر گرفتن سیب سلامت یکی از پرسنل شبکه بهداشت شهرستان بوده، گفت: او وقتی کار مرا دیده بود و هر وقت پیراشکی مرا برای آزمایش می بردند از همه لحاظ سالم بوده به من پیشنهاد گرفتن سیب سلامت را داد و مشوق و راهنمای من در این مسیر بود، همسرم هم خیلی همراه و مشوق من در کارها بوده و حامی خوبی برای این مسیر هست و همچنین پسرم هم خیلی به من کمک کرده است.
«تحفه آتنه» پیراشکی که من تولید می کنم
بانوی کارآفرین جاغرقی، گفت: یکبار از بسیج وام خوداشتغالی گرفتم که کار گشای کار من بود ولی از مسئولین می خواهم که ما را حمایت کنند و دسترسی ما را به بازارهای عرضه محصولات آسان تر کنند، و ما بهتر و بیشتر دیده شویم و بتوانیم با ارگان های دولتی قرارداد ببندیم و در حال حاضر هم آماده بستن قرارداد با مدارس و ادارات دولتی و فروشگاه ها هستیم این کمک می‌کند که تولید بیشتری داشته باشیم و کارم را توسعه دهم.

وی تصریح کرد: علاقه زیادی به پیراشکی دارم و دوستش دارم چون تولید پیراشکی باعث توانمندی و استقلال مالی یک زن خانه دار شد، درآمد تولید پیراشکی بود که مرا به آرزوهایم رساند و باعث شد بتوانم بهترین امکانات را برای فرزندانم فراهم کنم و خواسته های آنها را برآورده کنم.
هر چه دارم از لطف خدا و اهل بیت است
غلامی، تاکید کرد: خدا را شکر می کنم بابت صبر و شکیبایی که در طول زندگی به من عطا کرده و نتیجه آن را هم دیدم من این شغلی که دارم و در آن موفق هستم همه را از لطف خدا و اهل بیت می دانم که مرا هیچ جا تنها نگذاشتن و برای من اینگونه جبران کرده اند.
وی در ادامه اظهار کرد: به خانمها توصیه می کنم خواستن توانستن است ببینید ملاک شما برای کار کردن چی هست و چه کاری را انتخاب می کنید به دنبال همان کار بروید، یک موضوعی هست که مثلا خانمی شوهرش فوت می‌کند یا مثلا اهل کار نیست یا طلاق می گیرد‌، این خانمها فکر نکنند که یک مسئله ای پیش آمده و سریع آن مسئله را پاک کنند، مسئله را پاک نکنید بلکه آن را حل کنید، شغلی را که دوست دارید با عشق و علاقه انتخاب کنید و انجام دهید، من به عنوان یک زن خانه دار مسیر تولید و کارآفرینی را با همه فراز و نشیب و سختی پشت سر گذاشتم واکنون فرزندانم به من افتخار می کنند که یک بانوی کارآفرین و تولید کننده هستم.
انتهای پیام/خبرنگار دوست حصار

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
طرقبه ، خراسان رضوی، بانوان کارآفرین ، مریم غلامی ، برند موادذ غذایی ، بانوی کارآفرین بسیجی ، اشتغال زایی بسیجیان
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سیستان و بلوچستان
V
آرشیو