کارشناس سیاسی عنوان کرد

حضرت زهرا(س) الگوی مقاومت زنان غزه / فرهنگ مقاومت زنان غزه میراثی فرهنگی ، دینی و انسانی است

کارشناس سیاسی گفت: فرهنگ مقاومت مادران غزه، همچون قیام حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها)، به‌عنوان یک میراث فرهنگی، دینی و انسانی، نه تنها در غزه، بلکه در تمامی جهان اسلام و جنبش‌های آزادی‌خواهی به‌عنوان یک نماد از شجاعت، فداکاری و ایستادگی در برابر ظلم شناخته می‌شود.
حضرت زهرا(س) الگوی مقاومت زنان غزه / فرهنگ مقاومت زنان غزه میراثی فرهنگی ، دینی و انسانی است
1403/09/10 - 12:13
تاریخ و ساعت خبر:
210627
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از استان مرکزی شهرستان ساوه؛ عاطفه عسگری کارشناس سیاسی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری زنان با بیان این که فرهنگ مقاومت مادران غزه برگرفته از قیام حضرت زهرا (س) است؛ گفت: در دل بحران‌ها و جنگ‌های طولانی‌مدت غزه، مادران فلسطینی همچنان با اراده‌ای ستودنی در برابر ظلم و اشغالگری ایستاده‌اند. این مادران، که در شرایط سخت و طاقت‌ فرسا زندگی می‌کنند، مقاومتی بی‌نظیر از خود نشان داده‌اند که نه تنها از جنبه انسانی و اجتماعی برجسته است، بلکه با آموزه‌های تاریخی اسلام، به ویژه قیام حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) گره خورده است.
وی ادامه داد: فرهنگ مقاومت در غزه، که در طول سال‌ها از نسل به نسل منتقل شده، ریشه در آموزه‌های بزرگ اسلام دارد. یکی از منابع اصلی این فرهنگ، قیام حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) است که در برابر ظلم و بی‌عدالتی زمان خود ایستادگی کرد و تا آخرین لحظه از حق خود و اهل بیت (علیهم‌السلام) دفاع نمود.
عسگری تصریح کرد: حضرت زهرا (س) به‌ عنوان نماد مقاومت در برابر ظلم و فساد، در تاریخ اسلام و در قلب باورهای مسلمانان، همواره به‌عنوان الگویی از شجاعت، ایستادگی و دفاع از عدالت شناخته می‌شود.
کارشناس سیاسی عنوان کرد: مادران غزه، با پیروی از این فرهنگ، در برابر حملات نظامی، محاصره‌ها و سختی‌های روزمره، همچنان مقاوم و استوار هستند. آنان نه تنها در برابر اشغالگری اسرائیل، بلکه در برابر فشارهای اجتماعی و اقتصادی ناشی از شرایط بحرانی منطقه، از روحیه‌ای مشابه حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) برخوردارند.
وی ادامه داد: همان‌طور که حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) برای دفاع از امامت و ولایت ایستاد و در برابر ظلم حاکمان زمان خود مقاومت کرد، مادران غزه نیز در برابر فشارهای ظلم و نابرابری‌های جهانی ایستاده‌اند و با تمام وجود از حقوق خود و خانواده‌هایشان دفاع می‌کنند.
عسگری گفت: این مادران، که همزمان با تربیت نسل‌های آینده فلسطین، در مبارزات روزانه علیه اشغالگری و بی‌عدالتی نقش دارند، به الگویی از مقاومت تبدیل شده‌اند. آن ها نشان داده‌اند که مادران نه تنها در عرصه خانه‌داری و تربیت فرزندان، بلکه در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی نیز می‌توانند نقش مؤثری ایفا کنند و همانند حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) در برابر ظلم و فساد ایستادگی نمایند. فرهنگ مقاومت مادران غزه، همچون قیام حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها)، به‌عنوان یک میراث فرهنگی، دینی و انسانی، نه تنها در غزه، بلکه در تمامی جهان اسلام و جنبش‌های آزادی‌خواهی به‌عنوان یک نماد از شجاعت، فداکاری و ایستادگی در برابر ظلم شناخته می‌شود.
کارشناس سیاسی در پایان خاطرنشان کرد: این مادران با خون و اشک‌های خود، فرهنگی از مقاومت را در دل تاریخ ثبت کرده‌اند که از قیام حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) الهام گرفته و امروز در برابر چشم جهانیان تجلی یافته است.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
مادران مقاومت، جبهه مقاومت، فداکاری،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مرکزی
V
آرشیو