مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی مطرح کرد:

ایجاد ۱۳۸ مرکز کار آفرینی فدک ویژه بانوان در محلات استان خراسان رضوی تا آزادسازی ۳۸ زندانی جرایم غیر عمد

مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی گفت: بسیج جامعه زنان خراسان رضوی با هدف انسجام بخشی به برنامه های حوزه زنان و خانواده، قرارگاه تعالی زن و خانواده را در سال ۱۴۰۲ تشکیل داد که این قرارگاه با پرداختن به مسائل اولویت دار حوزه زنان و خانواده در قالب کارگروه های تخصصی برنامه ها و موضوعات خود را دنبال می کند، ۵ کارگروه تخصصی شامل کارگروه های؛ هویت زن مسلمان ایرانی، جمعیت و فرزند آوری، عفاف و حجاب، اشتغال و اقتصاد مقاومتی و مادر کودک در حال فعالیت است.
ایجاد ۱۳۸ مرکز کار آفرینی فدک ویژه بانوان در محلات استان خراسان رضوی تا آزادسازی ۳۸  زندانی جرایم غیر عمد
1403/09/07 - 08:23
تاریخ و ساعت خبر:
210633
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - رویا حیدرزاده، مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری زنان نیوز از خراسان رضوی در تشریح اقدامات شاخص بسیج جامعه زنان استان و به طور ویژه قرارگاه تعالی زن و خانواده، بیان کرد: بسیج جامعه زنان خراسان رضوی با هدف انسجام بخشی به برنامه های حوزه زنان و خانواده، قرارگاه تعالی زن و خانواده را در سال ۱۴۰۲ تشکیل داد که این قرارگاه با پرداختن به مسائل اولویت دار حوزه زنان و خانواده در قالب کارگروه های تخصصی برنامه ها و موضوعات خود را دنبال می کند.
وی با اشاره به اینکه ۵ کارگروه تخصصی در این قرارگاه در حال فعالیت است، تصریح کرد: این ۵ کارگروه تخصصی شامل کارگروه های؛ هویت زن مسلمان ایرانی، جمعیت و فرزند آوری، عفاف و حجاب، اشتغال و اقتصاد مقاومتی و مادر کودک است.
ایجاد ۱۳۸ مرکز کار آفرینی فدک ویژه بانوان در محلات استان خراسان رضوی
حیدرزاده با اشاره به برنامه های شاخص قرارگاه تعالی زن و خانواده، بیان کرد: در کارگروه تخصصی هویت زن مسلمان ایرانی اسلامی، با راه‌اندازی اولین سایت تخصصی آموزشی «بانوی پیشران» و تربیت کارشناسان و متخصصان حوزه زن و خانواده با آگاه‌سازی و شبکه سازی توانسته ایم ۱۸۰ هزار نفر از بانوان و دختران جوان را در این حوزه ساماندهی کنیم.
وی با اشاره اقدامات شاخص کارگروه تخصصی اشتغال و اقتصاد مقاومتی، گفت: اولین رویداد پوشاک اجتماعی بانوان با عنوان «شمسا» و با هدف جریان سازی در حوزه مد و پوشاک بانوان با حضور طراحان، ایده پردازان و تولید کنندگان پوشاک سراسر استان خراسان رضوی برگزار شد.
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی افزود: در همین راستا با رویکرد توسعه مشاغل خانگی و خانواده محور با تکیه بر تقویت بنیه اقتصادی خانواده ها، ۱۳۸ مرکز کار آفرینی فدک ویژه بانوان در محلات استان خراسان رضوی ایجاد شد.
وی تأکید کرد: در راستای حمایت از تولید داخلی و مشاغل خانگی برنامه توانمند سازی و اشتغال زایی برای بیش از ۳ هزار و ۹۵۷ نفر از بانوان کارآفرین استان با اولویت زنان سرپرست خانوار، اجرا شد.
اقناع سازی چهره به چهره بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر از مادران جوان استان با هدف افزایش جمعیت و فرزندآوری
حیدرزاده با اشاره به اقدامات شاخص در حوزه جمعیت و فرزند آوری، اظهار کرد: رویداد ملی ایده پردازی «حیات نسل» با موضوع گره گشایی از مسئله جمعیت با محوریت بسیج جامعه زنان خراسان رضوی در ۷ عرصه؛ حکمرانی و سیاستگذاری، فرهنگ و هنر، گفتمان سازی، رسانه علمی و پژوهشی، تعلیم و تربیت، ورزش و سلامت، کارآفرینی و اشتغال با مشارکت ۱۱ استان کشور و داوری بیش از ۱۰۰ طرح و ایده در حوزه جمعیت اجرا شد که فرآیند نهایی رویداد نیز در حال اجرا است، همچنین اقناع سازی چهره به چهره بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر از مادران جوان استان با هدف افزایش جمعیت و فرزندآوری نیز از دیگر برنامه‌های این کارگروه تخصصی است.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات کارگروه تخصصی مادر و کودک افزود: اجرای طرح «ترنم بهشتی» با هدف توانمند سازی بیش از ۱۵ هزار نفر از مادران سطح استان با رویکرد فرزندآوری و همچنین ایجاد و راه اندازی بیش از ۴۹۰ مرکز قرآنی کودک با هدف کمک به جریان تربیتی کودکان و نونهالان در سطح استان از اقدامات شاخص انجام شده در این کارگروه تخصصی است.
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی با اشاره به برنامه های کارگروه تخصصی عفاف و حجاب، اظهار کرد: رویداد «نیلوفرانه» با هدف آگاه‌سازی عمومی در حوزه آسیب‌ها و پیامدهای فردی اجتماعی پوششی با استفاده از ابزار هنر نمایشی با تولید و اجرای میدانی نمایش‌های پاتوقی در اماکن عمومی توسط بیش از ۱۰۰ گروه نمایشی در سطح استان اجرا شد.
رهاورد الگوی سوم با معرفی الگوهای برتر در بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پایگاه مقاومت بسیج خواهران استان
وی با اشاره به برنامه های حوزه زیست عفیفانه و کارگروه تخصصی عفاف و حجاب تاکید کرد: اجرای طرح مشاوره «محله یار» در محلات آسیب دیده حاشیه شهر مشهد با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه بانوان نیز از دیگر اقدامات انجام شده بسیج جامعه زنان خراسان رضوی است.
آزادسازی ۳۸ مورد از زندانیان معسر با اولویت مادران و زنان زندانی جرایم غیر عمد
حیدرزاده، با اشاره به برنامه‌های شاخص اجرا شده در هفته بسیج به همت بسیج جامعه زنان استان، بیان کرد: رویداد «رهاورد الگوی سوم» در حیطه معرفی الگوهای برتر در بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پایگاه مقاومت بسیج خواهران استان در عرصه‌های خدمت رسانی گروه‌های جهادی اجرا شد، مراسم تجلیل و تقدیر از ۱۳۰ نفر مادران دارای۴ فرزند به بالا از دیگر برنامه‌ها و اقدامات بسیج جامعه زنان خراسان رضوی است.
وی افزود: از دیگر برنامه‌های شاخص بسیج جامعه زنان استان در هفته بسیج، آزادسازی ۳۸ مورد از زندانیان معسر است که این برنامه در هفته بسیج آغاز شده و به صورت مستمر در مراحل مختلف نسبت به آزادسازی ۳۸ زندانی معسر با اولویت مادران و زنان زندانی جرایم غیر عمد انجام خواهد شد.
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی با اشاره به جمع آوری کمک برای جبهه مقاومت و مردم جنگ زده غزه و لبنان، خاطر نشان کرد: حمایت و کمک به جبهه مقاومت توسط مادران و کودکان در بیش از ۱۳۰ حوزه مقاومت بسیج خواهران استان خراسان رضوی انجام شده است.
انتهای پیام/ خبرنگار ، دوست حصار

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
مسئول بسیج جامعه زنان استان خراسان رضوی ، رویا حیدرزاده، عملکرد بسیج جامعه زنان خراسان رضوی، آزادسازی زندانیان زن ، مراکز کارآفرینی فدک، عفاف و حجاب ، فرزند آوری
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
گفتگو
V
آرشیو