توسعه مهارت‌های زنان عشایر یکجانشین در تهران

همایش «توسعه مهارت‌های کارآفرینی میان زنان عشایر یکجانشین حامل میراث فرهنگی ناملموس» امروز با هدف تقویت معیشت پایدار در منطقه آسیای مرکزی و غربی، در مرکز میراث ناملموس تهران برگزار شد.
توسعه مهارت‌های زنان عشایر یکجانشین در تهران
1403/11/14 - 21:59
تاریخ و ساعت خبر:
213444
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - همایش «توسعه مهارت‌های کارآفرینی میان زنان عشایر یکجانشین حامل میراث فرهنگی ناملموس» امروز با هدف تقویت معیشت پایدار در منطقه آسیای مرکزی و غربی، در مرکز میراث ناملموس تهران برگزار شد.
این رویداد با حضور مسئولان ارشد، اساتید دانشگاه، نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) و فعالان حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، به دبیری شیدا مهنام، میزبان بحث‌ها و تبادل نظرهای تخصصی در این زمینه بود.
در این همایش، آتوسا مؤمنی، مدیر مرکز میراث ناملموس تهران، مریم جلالی، معاون صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی، و جهانبخش میرزاوند، رئیس سازمان امور عشایر ایران، به همراه مدیران وزارت‌خانه‌های مرتبط و کارشناسان، به بررسی راهکارهای توانمندسازی زنان عشایر یکجانشین پرداختند. چرا که این زنان به عنوان حاملان میراث فرهنگی ناملموس، نقش کلیدی در حفظ و انتقال فرهنگ و هنرهای سنتی ایفا می‌کنند.
آتوسا مؤمنی در سخنرانی خود با اشاره به اهمیت نقش زنان عشایر در حفظ میراث فرهنگی، گفت: زنان عشایر نه تنها نگهبانان فرهنگ و هنرهای سنتی هستند، بلکه می‌توانند با توسعه مهارت‌های کارآفرینی، به ایجاد اقتصاد پایدار در جوامع محلی کمک کنند.
مریم جلالی نیز با تأکید بر ظرفیت‌های صنایع دستی به عنوان بخشی از میراث فرهنگی ناملموس، افزود: صنایع دستی پتانسیل بالایی برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی دارد. با آموزش و توانمندسازی زنان عشایر، می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت توسعه پایدار برداریم.
جهانبخش میرزاوند، رئیس سازمان امور عشایر ایران، نیز بر لزوم حمایت از جوامع عشایری تأکید کرد و گفت: سازمان امور عشایر ایران آماده همکاری با تمامی نهادهای مرتبط برای بهبود شرایط زندگی عشایر و به‌ویژه زنان عشایر است.
در پایان این همایش، شرکت‌کنندگان به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری و کارگروه علمی طرح منطقه‌ای توسعه مهارت‌های کارآفرینی میان زنان عشایر در منطقه آسیای غربی و مرکزی، حکم خود را از آتوسا مؤمنی، رئیس مرکز میراث ناملموس تهران، دریافت کردند. این اقدام گامی مهم در راستای هماهنگی و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای برای توانمندسازی زنان عشایر و حفظ میراث فرهنگی ناملموس در منطقه محسوب می‌شود.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
عشایر، میراث ناملموس، آتوسا مومنی،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
زن و خانواده
V
آرشیو