یک خاصیت گردو که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید

گاهی یک تغییر کوچک، مانند تعویض میان‌وعده، می‌تواند به نتایجی بزرگ منجر شود. گردو، این مغز خوشمزه و پرخاصیت، شاید همان تغییری باشد که قلب شما مدت‌هاست در انتظارش بوده است.
یک خاصیت گردو که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید
1404/02/07 - 13:10
تاریخ و ساعت خبر:
216392
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - در دنیایی که بیماری‌های قلبی و متابولیک روز به روز در حال گسترش‌اند، پژوهشگران دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا با انتشار نتایج یک مطالعه جدید، خبر خوشی برای دوستداران مغزها به ارمغان آوردند: مصرف روزانه تنها یک چهارم فنجان گردو می‌تواند سطح کلسترول مضر را به طور قابل توجهی کاهش دهد.
بر اساس این تحقیق، که نتایج آن در سال ۲۰۲۵ در نشریه علمی The American Journal of Clinical Nutrition منتشر شد، افرادی که به جای تنقلات ناسالمی چون چیپس و شیرینی، گردو را به عنوان میان‌وعده روزانه خود انتخاب کرده‌اند، در مدت تنها ۱۲ هفته کاهش چشمگیری در سطح کلسترول LDL و تری‌گلیسیرید خون خود تجربه کرده‌اند.
جزئیات مطالعه: در این پژوهش، ۱۳۸ نفر که در معرض خطر ابتلا به سندرم متابولیک بودند، به دو گروه تقسیم شدند: گروه اول تنقلات خود را با ۵۷ گرم گردو جایگزین کردند، و گروه دوم به رژیم عادی خود ادامه دادند اما از مصرف مغزها پرهیز کردند.
نتایج قابل توجه بود:
کاهش کلسترول بد (LDL): بیش از ۷ واحد (mg/dL)
کاهش تری‌گلیسیرید: بیش از ۱۶ واحد
افزایش کیفیت رژیم غذایی: بر اساس شاخص HEI-۲۰۲۰ حدود ۹.۴ واحد
نکته جالب اینکه با وجود افزایش چربی در رژیم گروه اول، هیچ افزایش نگران‌کننده‌ای در وزن شرکت‌کنندگان دیده نشد. در حقیقت، این مطالعه مهر تأییدی است بر اینکه همه چربی‌ها بد نیستند—و بعضی از آن‌ها، مانند چربی‌های مفید موجود در مغزها، کلید سلامتی‌اند.
کاربرد در زندگی روزمره
اگر به فکر ارتقای سلامت قلب خود هستید، شاید وقت آن رسیده باشد که به جای شکلات‌های صنعتی یا چیپس، سراغ گردو بروید. می‌توانید آن را به سالاد، ماست یا حتی یک تکه شکلات تلخ اضافه کنید و از طعم و فواید آن لذت ببرید.
و اگر به گردو حساسیت دارید؟ نگران نباشید! غذاهایی مانند سالمون، جو دوسر، سیب، لوبیا و آووکادو نیز در پایین آوردن کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب نقش موثری دارند.
و البته ورزش را فراموش نکنید: ترکیب تغذیه سالم با فعالیت بدنی، بهترین نسخه برای سلامت قلب است.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
بیماری قلبی، سلامتی بدن، تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو