رئیس پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران:
رفلاکس معده در ایران و جهان فراگیر است؛ نگران نباشید، قابل کنترل است
دکتر ملک زاده با اشاره به اینکه درمان رفلکس در اغلب موارد بدون نیاز به جراحی با دارو و اصلاح سبک زندگی قابل کنترل است، توصیه کرد : بعد از غذا بلافاصله دراز نکشند، از پرخوری و مصرف غذاهای چرب، ترش، شور و تند پرهیز کنند، وزن خود را کنترل کنند و در صورت نیاز، داروهای کاهنده اسید معده استفاده کنند.
1404/04/29 - 21:29
تاریخ و ساعت خبر:
269029
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ملک زاده علائم رفلاکس را سوزش سر دل، دردهای مبهم یا شدید در بالای شکم، سرفههای خشک، گلودرد مزمن یا احساس جسم خارجی در گلو را دانست و افزود: افزایش مصرف غذاهای پرحجم و ناسالم مانند چای پر حجم، قهوه، نوشابه، ساندویچ، فستفود، چیپس، پفک، سس قرمز، ترشیجات، گوجهسبز و لواشک از دلایل اصلی افزایش ابتلا به رفلاکس در دهه اخیر است.
دکتر ملکزاده با هدف اطمینان بخشی به مردم، تأکید کرد: رفلاکس بیماری خطرناکی نیست و منجر به سرطان یا کاهش طول عمر نمیشود. اما میتواند بر کیفیت زندگی تأثیر منفی بگذارد. فقط در موارد معدودی که زخمهای شدید شکل بگیرد، نیاز به پیگیری جدیتر وجود دارد.
وی در پایان توصیههایی برای بیماران مبتلا به رفلاکس ارائه کرد: بعد از غذا بلافاصله دراز نکشند، از پرخوری و مصرف غذاهای چرب، ترش، شور و تند پرهیز کنند، وزن خود را کنترل کنند و در صورت نیاز، داروهای کاهنده اسید معده استفاده کنند.
دکتر ملک زاده افزود: درمان رفلاکس در اغلب موارد بدون نیاز به جراحی و با دارو و اصلاح سبک زندگی قابل کنترل است.
در برنامه های آینده تلویزیون اینترنتی با دکتر دکتر ملک زاده بحث نفخ شکم و یبوست را بررسی خواهیم کرد.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه