فوت و فن پخت یک کتلت خوشمزه و لذیذ

کتلت مرغ و گوشت مخلوط یکی از کتلت‌های بسیار خوشمزه و لذیذ می‌باشد که از ترکیب مرغ و گوشت چرخ شده تهیه می‌شود.
فوت و فن پخت یک کتلت خوشمزه و لذیذ
1401/11/08 - 19:40
تاریخ و ساعت خبر:
144899
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - کتلت مرغ و گوشت مخلوط یکی از کتلت های بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد که از ترکیب مرغ و گوشت چرخ شده تهیه می شود و شما می توانید این کتلت خوشمزه را برای شام یا نهار به همراه سیب زمینی سرخ کرد و نان تازه میل کنید.
شما می توانید این کتلت خوشمزه را برای تنوع در کتلت های خود تهیه کنید و یک غذای جدید و خوشمزه تهیه کنید. می توانید سینه یا فیله مرغ را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با داخل مبکسر یا غذاساز بریزید و مواد را پوره کنید.
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ و گوشت
سیب زمینی ۲ عدد
سینه مرغ خام ۱/۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نعنا خشک ۱ ق چای خوری
آرد سوخاری ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سماق به مقدار لازم








مرحله اول : آماده سازی مواد کتلت
ابتدا باید سیب زمینی ها را بشورید و به همراه کمی آب و نمک بگذارید تا پخته شود و بعد از پخت پوست سیب زمینی را بگیرید، صبر کنید تا سیب زمینی خنک شود و بعد رنده کنید و یا به کمک پوره کن سیب زمینی را پوره کنید. سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت ریز با چاقو نگینی ریز خرد کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید. داخل یک کاسه گوشت و مرغ و ادویه ها و فلفل دلمه ریز شده را به همراه آرد سوخاری، تخم مرغ، نعنا مخلوط کنید و همه مواد را باهم خوب با دست مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد منسجم شود.
مرحله سوم: سرخ کردن کتلت مرغ و گوشت
در ادامه داخل یک تابه کمی روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود و بعد از مواد بردارید در دست گرد کنید و داخل تابه قرار دهید و صبر کنید تا یک طرف کتلت سرخ شود و بعد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید و به همراه سیب زمینی سرخ شده و گوجه و خیارشور این کتلت خوشمزه را میل کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت کتلت مرغ و گوشت خوشمزه و لذیذ گام به گام
حتما باید حرارت ملایم باشد تا مواد مغز پخت شود.
شما می توانید سینه مرغ را نیز به همراه گوشت چرخ کنید و یا با کمک چاقو ریز ریز کنید تا مغز پخت شود.
می توانید بجای نعنا خشک از جعفری تازه یا خشک شده استفاده کنید تا عطر این کتلت بیشتر شود.
بهتر است از آرد نخودچی استفاده کنید تا مواد منسجم شود.
به دلخواه می توانید از ۲ حبه سیر رنده شده یا کمی پودر سیر استفاده کنید.
پارسی دی
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
پوست، سیب زمینی، فلفل، گوشت، مغز ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو