متخصص تغذیه عنوان کرد؛

۹ توصیه غذایی برای کنترل فشارخون/ حذف نمکدان از سفره

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ۹ توصیه غذایی برای کنترل پرفشاری خون پیشنهاد داد.
۹ توصیه غذایی برای کنترل فشارخون/ حذف نمکدان از سفره
1402/03/20 - 13:58
تاریخ و ساعت خبر:
149339
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - غزاله اسلامیان با بیان اینکه افزایش فشارخون می‌تواند منجر به بروز مشکلات قلبی و سایر بیماری‌ها شود، به ۹ توصیه کلیدی برای کنترل فشار خون اشاره کرد.
۱. کاهش میزان مصرف نمک در طی روز به حدود نصف قاشق چایخوری
۲. پخت غذاها بدون نمک و استفاده از مقدار نمک ذکر شده در طی روز
۳. حذف نمکدان از سفره
۴. استفاده از آبلیموی طبیعی، آب نارنج، آبغوره (بدون نمک) یا آب گوجه فرنگی طبیعی
۵. محدودیت در مصرف مواد غذایی حاوی نمک پنهان مثل خیار شور، ترشی شور، غذاهای نمک سود، غذاهای دودی، رب و سس گوجه فرنگی، غذاهای آماده، غذاهای کنسرو شده، چیپس، پفک، انواع آجیل و مغزهای شور، سوسیس و کالباس، زیتون پرورده، دوغ‌های موجود در بازار
۶. کاهش میزان نمک موجود در پنیر با گذاشتن آن در آب
۷. مصرف سبزی‌های پر پتاسیم از قبیل گوجه فرنگی، اسفناج، کرفس، قارچ و بامیه
۸. مصرف میوه‌های پرپتاسیم از قبیل کیوی، پرتقال، موز، طالبی، گرمک، زردآلو، خربزه، شلیل، انار و خرمالو
۹. مصرف حداقل نصف لیوان حبوبات پخته
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
غزاله اسلامیان، فشار خون، فشار خون بالا،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو