لزوم آگاهی بخشی خانواده ها در خصوص آسیب های فضای مجازی/گلایه های یک بانوی نویسنده از اوضاع نابسامان چاپ کتاب

اعظم عسگری بانوی نویسنده تفرشی و از فعالا حوزه عفاف و حجاب با اشاره به اوضاع نابسامان چاپ و انتشار کتاب گفت: چون مراحل انتشار و خصوصا هزینه چاپ بسیار دردسر دارد و متاسفانه حمایت زیادی صورت نمی گیرد و مردم علاقه چندانی به خرید کتاب و مطالعه غیر درسی نشان نمی دهند و این امر باعث کاهش انگیزه و رغبت به نگارش مجدد از سوی نویسنده... می شود.
لزوم آگاهی بخشی خانواده ها در خصوص آسیب های فضای مجازی/گلایه های یک بانوی نویسنده از اوضاع نابسامان چاپ کتاب
1402/04/24 - 18:58
تاریخ و ساعت خبر:
151034
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - اعظم عسگری در گفتگو با خبرنگار ما در تفرش با اشاره به کتاب "زندگی دیجیتال خانواده آنلاین" گفت: این‌کتاب به آسیب‌ها و فرصت‌های فضای مجازی و ارائه راهکارهای عملی برای خانواده ها و آداب و مدیریت مصرف رسانه ها می پردازد و مخاطب آن خانواده ها بالاخص پدر و مادر هستند.
وی هدف این کتاب را بررسی آسیب ها و ارائه راهکارهای اخلاقی درباره آثار فضای مجازی در تربیت دینی و اسلامی فرزندان بیان کرد و افزود: در این کتاب، آثار و پیامدهای منفی اینترنت را در خصوص آداب و اخلاق زندگی خانوادگی مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهایی را جهت مقابله با آسیب های اخلاقی فضای مجازی در تربیت دینی ارائه می نماید.
عسگری تصریح کرد: در عصر جهانی شدن، نظام آموزشی ما بحران های جدی را پیش رو دارد لذا لازم است با بهره گیری صحیح و استفاده بهینه از فناوری های جدید ارتباطی، نظیر اینترنت و از طریق ایجاد جذابیت در مطالب و مواد آموزشی، توانایی تولید و بازتولید اطلاعات را کسب کند، و از این طریق، نه تنها در مواجهه با این فرایند رانده نشود، بلکه در متن و بطن تحولات جهانی نقش آفرینی کند.
مجازی نسل جدیدی از فضای روابط اجتماعی هستند
مسئول نهضت و پیشرفت زنان شهرستان تفرش گفت: مجازی نسل جدیدی از فضای روابط اجتماعی هستند که با اینکه عمر خیلی زیادی ندارند، توانسته اند به خوبی در زندگی مردم جا باز کنند. مردم بسیاری در سنین مختلف و از گروه های اجتماعی متفاوت در فضای مجازی کنار هم آمده اند و از فاصله های بسیار دور در دنیای واقعی، از این طریق با هم ارتباط برقرار می کنند.

وی ادامه داد: امروزه خانواده ایرانی در سبد فرهنگی خود مواجه با شبکه‌های ماهواره‌ای، فضای مجازی، رسانه‌های مدرن و … است که هر کدام به نوبه خود بخشی از فرآیند تأثیرگذاری در خانواده را هدف گرفته‌اند.
پیام شبکه های ماهواره ای؛ ترویج خانواده‌های بی‌سامان ولجام گسیخته در مقابل ساختار خانواده
نویسنده کتاب زندگی دیجیتال خانواده آنلاین گفت: بعضی از شبکه‌های ماهواره‌ای که به طور تخصصی تمام تمرکز خود را بر مقوله خانواده نهاده است و پیام مشترک برنامه‌های این شبکه‌ها عبارتند از: “ترویج خانواده‌های بی‌سامان ولجام گسیخته در مقابل ساختار خانواده، عادی سازی خیانت همسران به یکدیگر، عادی جلوه‌دادن روابط جنسی دختر و پسر پیش از ازدواج، ترویج فرهنگ هم‌باشی به جای ازدواج و عادی جلوه‌ دادن سقط جنین برای دختران.
عسگری تصریح کرد: گسترش فضای مجازی در حوزه رابطه فرزندان و والدین نیز تغییراتی بوجود آورده است که از جمله آن به کاهش نقش خانواده به عنوان مرجع، کاهش ارتباط والدین با فرزند، شکاف نسلی به دلیل رشد تکنولوژی، از بین رفتن حریم بین فرزندان و والدین و ایستادن در برابر یکی از والدین یا هر دو را می‌توان نام برد.
لزوم آگاهی بخشی خانواده ها در خصوص آسیب های فضای مجازی
وی افزود: پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و توجه والدين به رفتار فرزندان بسيار مهم مي باشد و براي جلوگيري از هم پاشيدگي خانواده ها، والدين بايد تا حدودي به فناوري هاي روز دنيا مسلط باشند و آگاه باشند که تغيير در رفتار فرزندان به معناي ايجاد تغيير در طرز فکر آنهاست و هنگامي که بنيان فکري و شخصيت آنها به صورت ناصحيح شکل گيرد، راه نفوذ شيادان به حريم خصوصي افراد و محيط امن خانواده باز مي شود.

عسگری با بیان‌اینکه اشتیاق وافری در نوشتن کتاب دارد، بیان ‌کرد: بیشتر علاقه و انگیزه شخصی در نوشتن کتاب دارم و همکاری با فضای مجازی بسیج تفرش تاثیر بسزایی در نوشتن کتاب داشت.
این فعال فرهنگی با اشاره به اینکه نویسندگی مادر تاثیری زیادی بر تربیت فرزندان دارد، گفت: با علم و آگاهی بیشتر می توان امر خطیر تربیت را انجام داد. خصوصا موضوعات بروز جامعه مانند سواد رسانه و آسیب‌های اجتماعی و ... بسیار موثر است.
وی ادامه داد: با توجه به پژوهش ها و تحقیقات و مطالعاتی که برای تالیفات انجام می دهم با دید و فهم بازتر و بیشتری با دخترم رفتار می کنم و زبان او را بیشتر می فهمم و احساسش را بیشتر درک می کنم و در واقع علاوه بر رابطه مادر و فرزندی، دو دوست صمیمی هستیم.
فرزند این بانوی فعال فرهنگی نیز به کار نویسندگی مشغول است؛ عسگری در این زمینه بیان کرد: فرزندم هم دست به قلم دارد و دارای اثر در زمینه مسائل دختران جوان است و بیشتر زمینه رمان و داستانی کار می کند. بیشتر نوشته های ایشان به صورت روزمره نویسی است.
مسئول نهضت و پیشرفت زنان شهرستان تفرش گفت: تاکنون ۲ کتاب نوشتم، که یک کتاب تخصصی رشته تحصیلی ام و کتاب دیگر هم در خصوص سواد رسانه ای.
وضعیت نابسامان چاپ و انتشار کتاب
عسگری از اوضاع نابسامان چاپ و انتشار کتاب گلایه کرد و افزود: چون مراحل انتشار و خصوصا هزینه چاپ بسیار دردسر دارد و متاسفانه حمایت زیادی صورت نمی گیرد و مردم علاقه چندانی به خرید کتاب و مطالعه غیر درسی نشان نمی دهند و اصلا در شهرستان هم از سوی مسئولین حتی رونمایی از کتاب صورت نگرفت که این امر باعث کاهش انگیزه و رغبت به نگارش مجدد از سوی نویسنده و همچنین عدم تبلیغ لازم برای فروش کتاب می شود و نویسنده به ناچار کتاب را هدیه می کند.
این بانوی فعال فرهنگی در پایان خاطرنشان کرد: ان شاالله در صورت قبولی در مقطع تحصیلی بالاتر که در خصوص رسانه است به تألیف مقالات کاربردی و پژوهش و بعد تالیف کتاب خواهم پرداخت.
گفتنی است اعظم عسگری برگزارکننده برنامه های فرهنگی در حوزه زن و خانواده ودختران در شهرستان تفرش است و همچنین مقام برتر در مهرواره بانور استان مرکزی در سال ۱۴۰۱ را کسب کرد.
خبرنگار: مریم باباعلی
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
بانوی نویسنده، چاپ کتاب، کتاب فضای مجازی،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
گفتگو
V
آرشیو