در گفت وگو با کارشناس و پژوهشگر مسائل سیاسی مطرح شد،
از جنبشی با چندین پرچم که ادعای انقلاب داشت تا نتیجه تلخ دورغ هایی که ساده لوحانه پذیرفته شد!/ آرامش و تفکر نیاز جامعه امروز، بی نتیجه ماندن تخریب های هیجانی برای ایجاد تغییر!
یک کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه گمشده جریان انقلاب در حوادث سال گذشته عدم اندیشه، تفکر و عبرت گرفتن بود، گفت: ما نیاز به آرامش و تفکر و اندیشه در آرامش داریم، یادآور شد: زنان همیشه به مثابه مهمترین عامل تربیتی یک جامعه، تربیت نسلهای مختلف نه فقط فرزندان خود می توانند مهمترین مهره در ایجاد این آرامش و تفکر باشند.
1402/06/26 - 15:12
تاریخ و ساعت خبر:
173811
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - بتول عبدالملکی در گفتگو با خبرنگار ما در همدان، با بیان اینکه فتنه سال ۱۴۰۱ از فوت دختری به نام مهسا امینی بر اثر سکته قلبی شروع میشود، اظهار کرد: چیزی که باعث ایجاد فتنه می شود عکس العملهای شتاب زده و هیجانی عده ای در مقابل فوت این فرد است که سبب شعله ور شدن آتش فتنه شد به طوری که تر و خشک را با هم سوزاند.
وی با بیان اینکه این ماجرا با یک دروغ شروع شد و پدر مهسا با دروغ در مصاحبه با خبرگزاریهای مختلف اعلام کرد که دخترش هیچگونه بیماری ندارد حتی برای یک سرماخوردگی ساده به بیمارستان مراجعه نکرده است، گفت: اسناد، شواهد و مدارک و حتی پزشک معالج مهسا امینی همه باهم اعلام میکردند این دختر خانم سابقه عمل جراحی مغز را داشتهاست و تا آخر عمر هم داروهای مربوط به این بیماری را مصرف میکرده است.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه جلسه پزشک قانونی که با حضور پدر مهسا و وکیل ایشان شکل گرفت پدر مهسا در مقابل جمع پزشکان حاضر اقرار و تائید کردند که دخترشان مریض بوده و دارو مصرف می کرده است، افزود: از طرفی فیلمی که قبل از فوت مهسا در بیمارستان از پدر مهسا در حضور نماینده دادستان مبنی بر این که این دختر خانم ضربهای به مغزش نخورده است منتشر شد پدرش اذعان میکند که دختر من ضربه نخورده و فیلمش موجود است.
وی با بیان اینکه در تصاویر سیتی اسکن ایشان منتشر شد و پزشکان وابسته به جریان ضد انقلاب اعتراف، اذعان و ادعا کردند نشانههای ضربه مغزی و خونریزی مغزی در تصاویر سیتیاسکن مهسا دیده میشود که انجمنهای پزشکی ایران این را بر اساس اسناد علمی رد کردند، ابراز کرد: امروز هم میبینیم به تازگی همان پزشکها اعتراف کردند ما میدانستیم که مشکلی تصاویر نیست و می دانستیم این یک دروغ است فقط میخواستیم این خیزش به اصطلاح انقلابی نخوابد برای همین چشم را بر روی حقیقت بستیم.
عبدالملکی با تأکید بر اینکه این دروغ باعث شد دروغ های دیگری ایجاد شود و جوانانی به این مسائل و اعتراض کنند و چشم و گوش بسته براساس جو گیری و این سلسله دروغ ها ادامه پیدا کند، تصریح کرد: در جریان این فتنه رسانههایی مانند اینترنشنال و بیبیسی ۳۸ هزار دروغ را به جامعه ایرانی پمپاژ کردند.
وی با بیان اینکه این دروغها تجربه های تلخی را برای ما رقم زد و ما جوانان بسیاری را بر اساس این دروغها از دست دادیم و این یک واقعیت مسلَم است، مطرح کرد: چیزی که از این دروغها و داغدار شدن خانوادهها برای ما تلختر است این است که عدهای ساده لوحانه این دروغها را میپذیرفتند و بر اساس آن دست به اقدامات هیجانی می زدند و به اصطلاح خود داشتند انقلاب می کردند.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه یک انقلاب فاکتورهای زیادی از جمله یک رهبری واحد، وحدت یکپارچگی و یک ایدیولوژی است، عنوان کرد: براندازها یک ایدئولوژی واحد نداشتند و هر کدام حرف خودش را میزد حتی جمعی که در خارج کشور برای این مسئله اجتماع میکردند دهها پرچم مختلف را بالا میبردند که اینها نشانه این است که اتحادی وجود ندارد چرا که ایدئولوژی واحد ندارند و نمیتوانند یک انقلاب را رهبری کنند.
وی با تأکید بر اینکه نمیتوانیم اسم این جنبش را انقلاب بگذاریم در تشریح نقش ما و عبرتگیری از این فتنه با اشاره به فرمایشات حضرت علی(ع) در نهجالبلاغه مبنی بر اینکه رحمت خدا بر کسی که بیاندیشد و عبرت بگیرید و بینای امور شود، ابراز کرد: گمشده ما در حوادث سال گذشته عدم اندیشه و تفکر و عبرت گرفتن بود چرا که اگر ما نتوانیم از آنه عبرت بگیریم و در مورد آن مسائل تفکر کنیم واقعا دوباره به تکرار حوادث تلخ تاریخی محکوم میشویم.
عبدالملکی با بیان اینکه حضرت علی(ع) در خطبه ۵۰ نهج البلاغه میفرماید ابتدای ظهور فتنهها پیروی از هواها، هوس ها و بدعتهایی است که با کتاب خدا مخالفت می کند، تصریح کرد: وقتی به جریانات سال گذشته نگاه می کنیم همه این مسائل براساس مخالفت با حجاب پیش می آید حجاب مگر غیر از این است که دستور خدا است مگر غیر از این است که به طور رسمی در کتاب خدا و سوره نور و احزاب خدا به مسلمانان به حجاب دستور می دهد.
وی با بیان اینکه مگر ما میتوانیم چشم بر دستور خدا ببندیم، افزود: چرا باید این حرکات و بدعتها در جامعه اسلامی رشد کند و به فرموده حضرت علی (ع) سبب فتنه شود.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه ما نیاز به آرامش و تفکر و اندیشه در آرامش داریم، یادآور شد: زنان همیشه به مثابه مهمترین عامل تربیتی یک جامعه، تربیت نسلهای مختلف نه فقط فرزندان خود می توانند مهمترین مهره در ایجاد این آرامش و تفکر باشند.
وی با اشاره به اینکه اگر ما به فرزندانمان آموزش دهیم که در مواقع بحران قبل از هر اقدامی با آرامش فکر کنند، به عواقب کار بیاندیشند، پیشینه افرادی که به حرفهای آنها گوش میدهند را ببینند آیا این افراد انسانهای درستی هستند که عقل را به دست آنها داده ایم؟ آیا فلان سلبریتی یا ورزشکار انسان مناسبی است که اختیار زندگی خود و جامعه را به دست آنها بدهیم؟ مطرح کرد: فکر کردن به عواقب کار بسیار مهم است و سالروز مرگ مهسا امینی باید همیشه در ذهن ما ایرانیها بماند، چرا که این فتنه نه تنها یادآور هیچ انقلاب به معنای واقعی آن نیست بلکه یادآور یک درد، یک درد نا آگاهی است، درد جوگیری، درد فریب خوردن درد ساده لوحانه، درد دلخوش کردن به هشتکها، استوریها، شلوغ کاریهای مجازی است.
عبدالملکی با تأکید بر نقش بانوان در فتنهها عنوان کرد: در فتنهها مادران و خانمها هستند که باید اجازه ندهند فرزندانشان از این به بعد گرفتار این دردها شوند چرا که عاقبت خوبی برای هیچ کس ندارد تر و خشک را با هم میسوزاند و به هیچ کس رحم نمی کند.
وی با بیان اینکه حوادث پارسال بهترین دلیل برای این صحبت است و ما باید به یاد بسپاریم و نسل به نسل عبرتهای این حوادث رابه فرزندانمان منتقل کنیم که از این به بعد درگیر جو و عواطف و احساسات کورکورانه نشویم، خاطرنشان کرد: ما باید یادمان بماند که هر چی در اینستاگرام، توییتر و رسانه های زرد منتشر شد را باور نکنیم یادمان بماند که تخریب برای تغییر جواب نمیدهد.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه